Predazzo

Vaknade imorse till ett rätt grå dassigt väder nere i byn, vädret var rätt tungt och inte särskilt uppiggande, jag hade dock en liten tanke när vi satt i bilen mot backen, tänk om vi kommer över molnen idag. Vilket senare visade sig vara precis så det blev, fick jobba länge, men till slut så poppade solen fram och vi möttes av ett magiskt vinterlandskap där uppe.

Så blev en dag som gav sjukt mycket energi, lite som man bara laddades upp till max igen. Jag kände direkt väl där uppe på toppen, äähh spelar ingen roll hur träningen är idag, min dag är gjord. Haha kanske fel att tänka så, men var härligt och jag visste att träningen kanske inte skulle bli top. För det hade kommit 10cm över natten så fick jobba en hel del för att få bort all snö vilket känns i benen nu då det blev en hel del åk med att ploga snö. Fick dock bort det mesta och kunde få ut några fina åk.

Som ni ser bytte vi även skidområder till idag, Predazzo tror jag det hette. Litet ställe som sitter ihop och här till Dolomiti superski, där vi tog en lång gondol upp och möttes av fina backar. Hade skön uppbackning och mycket support där uppe idag, alla sjukt hjälpsamma och glada att ha oss där. Man kan säga att dom gillar racing extra mycket i den här delen.

Här är pistkartan över alla områden, Ski center Latemar, som jag tror i sin tur hör till dolomiti super ski. I alla fall, vi körde Predazzo som är upp höger i bild, där ifrån nåt du Pampeago, Obereggen och Carezza. Sjukt fint område om man ser till pisterna.