Fotomission

Ligger på soffan efter en halvdag i backen och några timmar i solen utanför Lodgen, bra kombo ändå. Dock en sliten kropp som typ känner att den typ bara vill bli ett med soffan och bara ligga här några timmar nu. Vilket jag också kan göra. Vilt-middag inbokad hos Casa Jonsson bara vid 19-tiden.

Det som känns av och gör mig lite sliten tror jag till viss del är åkningen i måndags, ovan med långa åk och någon hike. Sedan gårdagen då jag helt klart tog mig vatten över huvudet med att först bränna av ett gympass, med en hel del tunga saker och sedan dra direkt och köra fotbollsmatch. Så benen ville inte riktigt bära mig under dagens åkning, så valde blåsa av direkt efter lunch. Dock lätt beslut eller snarare inget val då Röstin och Schnitzeln satt som en rak höger.

Gårdagen på gymmet. Här med en rolig grej i kabelmaskinen, köra korta varierade sidohopp från två fötter ner till en. Jag körde det lite som intervaller. 1 min aktiv, 30 vila och 3 ggr. Jag varierade fot och isättningar. Får typ maxpuls av det.

I med lite snabb trysch från Holistic, innan nästa akitvitet, fotbollen. Kör lite protein, med blåbärspulver och Reds som är en blandning av frukter, bär och grönsaker.

FC Engelberg. Bra och trött gäng efter fotbollen igår. Haha ni kanske såg denna flagga i St Moritz i söndags då den fick en del mediatid. Var ett gäng på 6 st som kom från Engelberg som jag inte visste om i förväg så var härligt att se dom på läktaren, som tillsammans med ett annat svenskgäng skapade bra stämning och drog igång restan av Schweizarna runtomkring.

Dagen utsikt från toppen är nästan värd ett, wow! Hade blåst och snöat under natten så alla bergen var väldigt fint vitklädda, eller snarare frostiga.

Oskar och Piers som står och tittar ut. Det blåste ju fortsatt en hel del vilket försvårade eller till och med satte stopp för våra planer och fotomission.

Planen var att Oskar skulle skicka upp sin nya drönare, men när den väl var framme och redo så kände vi att det inte var läge i stormbyarna. Ville inte riskera att den drogs med och krascha ner längs klippväggen.

Dock härlig utsikt där upp och värd hiken vi gjorde ändå.

Tittar ner över kanten på baksidan, vilket inte är hållet vi åkte ner. Sjukt brant! Till vänster om min hand så ser man Grassen hutte, ett ställe man kan sova över på när man är på tur. Jag har bara landat där när vi flugit heli men skulle gärna sova över där någon gång i vår, väldigt fint läge på den.

Nere på lodgen, kaffe och matchar mina skidbyxor snyggt med mina North 89 sneakers.

Pillows, tyckte bara den var lite snygg flaskan. Tydligen en öl från Verbier.

Vet inte om jag nämnde det sist, men dom är ju vattentäta så kan glida runt i alla vattenpölar utan problem. Skönt ju;)