Gästspel

Ska jag summera min dag, så är det ganska enkelt, megavila och god mat. Jag låg förmiddagen och kolla serier och drog sedan på byn och fika med ett gäng kompisar några timmar. Sedan hem och slösurfa samt kolla mer serier. Drog sedan till Ski Lodge och möte upp ett gäng kompisar för middag. Det är en extra rolig helg matmässigt på Ski Lodge, Christian Hellberg är på besök och kör gästspel fredag och lördag. Jag är självklart inbokad båda dagarna, måste ju passa på och njuta. Tidigare år har Niklas Ekstedt, Paul Svensson, Tommy Myllymäki och Johan Jureskog kört. Så bra samling kockar där jag nog lyckats tajma alla förutom Jureskog förra året.

Dagens middag var grym och väldigt god. Som Christian själv beskrev det, lite skön och enkel fredags känsla med kött och bea.

Nu ska jag sova. Har snöat hela dagen, så imorgon kan det faktiskt vara riktigt bra. Dock lördag och sportlov, så gäller hänga på låset om man vill få ut några fina åk innan allt för mkt folk kommer upp.

Kvällens meny. Att fota mat i dåligt ljus är fasen ingen lätt uppgift.

Lite bonus vi fick. En lite korvslider dom kör på barmenyn i helgen. Kortfattat, två magiska tuggor;)

Röding

Entrecote, pommmes och bea. Kan ju inte gå fel liksom.,

Glace au four