Lördagsstress

Sitter i soffan men en kaffe i handen, har en riktig finmiddag i magen och ska snart slå på något bra på Netflix. Rätt trött efter dagens åkning och tempot allmänt senaste dagarna. Så bestämde därför att också ändra kvällens middag, för att få tid att ligga på soffan hemma. Jag var dock för sugen att testa maten för att hoppa det helt. Så boka om och var där när dom öppna vid 18-tiden, körde en snabb tvåmannna middag med Jonas och var klar lagom tills 19-tiden när dom flesta andra gäster börja droppa på. Så ganska skönt. Idag var nästan ett snäpp upp, lite bättre, lite godare, men det är ju lördag också.

Åkningen innan allt detta levde också upp till förväntningarna och vi hade en fin dag, dock som väntat även väldigt mycket folk, på gränsen till galet med folk då det väl typ är högsäsong delux. Så första åken i Steinberg när alla ska kasta sig ut, vissa med mer koll en andra, dom är lite olustiga tycker jag för tillfället. Jag känner att jag har lite svårt att slappna av och tänker rätt mkt på riskerna, inte så konstigt kanske, men kanske också bra att man är extra vaksam. Så tycker för tillfället det är skönare att åka dagar som är lite lugnare, men typ även uppåkt, då det känns ”säkrare”. Jaja, i slutändan njöt jag av åkningen och är tacksam för att få detta innan jag hoppar in i bilen mot Österrike imorgon

Så här kan det gå när man knäpper en bild i farten och kamerabandet hamnar i vägen.

Botten av Steinberg första åket och solen är precis på väg att bryta in.

OK, det låg några få spår sedan innan dagen, men detta är efter ett åk i Steinberg och på väg upp för åk nr två. Som ni ser rätt spårat redan. Blir så när det är högsäsong och prognosen visar fint väder, då kommer rätt mkt folk från närmsta städer Zurich och Luzern över dagen.

I lite mer lekfull terräng i ”mellan”, här var snön nästan som bäst.


Bissan och Jonas, som var åksällskapet för dagen.

Sedan över till dagens meny och dag två på gästspelet. Jag vet inte ifall jag visar för mkt mat här för tillfället, men jag tycker ju det är kul och gillar att äta god mat. Så ni får stå ut.

Christian tillsammans med Ski Lodge kökschef John, som kör sista upplägg på dagens råbiff.

Hellbergs signatur råbiff som han tydligen kört på Griffins sedan öppning där. Helt klart värd ett besök dit, jag har faktiskt inte varit där, så måste boka in nästa gång jag är i stan.

Oxfile och hummer, bra blandning ändå.


Tänkt typ snickers, fast i finare form;)