Reiteralm

Har haft en bra resdag, hade 6h i bil bort mot Reiteralm. Körde via Innsbruck där jag plocka upp Lahdenperä och fick sällskap halva resan. Håller på att plocka fram prylar och förberedda för morgondagens träning. Kändes som jag lämnade sakerna med viss kaos när jag drog från St Moritz, men nu har jag koll på allt igen och är redo för träning.

Reiteralm och hotel Pichlmayrgut, här har man gjort några nätter och det känns lite som hemma. Hade ju några säsonger då detta typ var vår träningsbas under vintern. Hotelrum är ju annars något speciellt med, man har några nätter på ett år.


Nästa års design på pjäxorna från mitten och bort, snyggt!


Kvällsläsning… eller inte, är lite trött så drar nog hellre någon serie. Började kolla Taboo igår, så ska nog fortsätta på den. Lite konstigt första avsnitt men sägs att den ska vara riktigt bra. Annars lite kul, kaffeboken bläddrar jag en del i och läser stötvis. Midvintermörker har legat i väskan och rest med mig i typ 2 månader utan att jag startat upp den, men snart så kanske.

Hjälmfix, på med rätt sponsorklibbor. Gett mig själv lite extra arbete. Min hjälm från St Moritz som jag borde bytt sedan länge då jag kört den sedan drygt ett år, den får ju en del smällar på resor osv, så är ju bra att byta lite oftare för min del… Vilket fall, nu hade jag inget val längre kan man säga. Jag pulvrisera ordagrant den tidigare hjälmen i stridens hetta… Jag vet att sånt inte är ok, men var ju typ ingen som såg;)