Stökiga förberedelser

Skönt att vara tillbaka i träning. Har dock haft rätt stökiga förhållanden. Igår var det det typ väldigt likt ett bollhav, så krävdes 5-6 åk innan vi kom ner på lite hårdare bas och fick ut några ok åk. Idag hade tränarna gjort ett hästjobb, varit ute sedan 05.30 och styrt för att få bort allt löst. Sprutat med vattenslang och sedan på med salt, så var betydligt bättre idag. Tyvärr så hade jag dock inte så mycket energi i kroppen, kände mig orkeslös och omotiverad och presterade därav riktigt dåligt på passet. Såna dagar kan man ha ibland på jobbet va… Var rätt länge sedan jag ”gav” bort en träning, så får mer försöka glömma dagen helt enkelt och kliva på en ny dag imorgon.

Det går lite rykten vädermässigt inför helgen . Jag har själv inte sett någon prognos, men alla man pratar med säger med ett skratt, att det kan nog bli lite intressant race. Prognosen säger tydligen regn över 3 dagar, fre-sön. Kan ju dock ändras, men där av får man nog inte klaga på träningsförhållandena, utan måste mer bara försöka göra det bästa av det och göra sig redo för lite krig. Kranjska har faktiskt senaste åren bjudit på en del stökiga förhållanden, vädermässigt, så återstår att se om det blir så även i år. Regnrocken är med i alla fall, så jag är redo.

Nu dusch, möte, middag och sedan en tidig kväll, så jag vaknar med nya krafter imorgon och en hel del motivation.

Vi spinner som vanligt runt med skoter här i Reiteralm. Igår dunka vi nog av passet på typ en timme. Sjukt effektivt. Reiteralm är grymma som alltid ställer upp med sådan service och kör runt oss med skotrar.

Om man vill ha tandraden kvar gäller det inte att le här bakom. En hel del flygande isbitar på ingång. Kameran kan man ju offra dock.


Dålig ordning på skidorna, kör varannan taktiken.

Anton, Andre och Jaka

Team Head lägger hemliga planer.

Fotbollstennis på en av hotellets två inomhus tennisbanor. Vill helst glömma gårdagens resultat, blev med andra ord ingen vinst.