Leverans, redo för vårens äventyr!

Skönt, idag känner jag mig tillbaka i lite form igen. Var rätt hängig och trött första dagarna jag kom hit, med sämre energi mår man ju generellt lite sämre också, alla man ska göra blir betydligt jobbigare och mer som hinder. Vilket fall, sov sjukt mycket mån-tis både under dagarna när jag hade chansen och även tidiga kvällar. Så idag när jag vakna kände jag, nu jävlar är jag tillbaka igen. Ok, kanske inte riktigt så när klockan ringde 05.50, där ljög jag lite, men snarare när vi kom till backen och körde, så kände jag kraften var tillbaka. Skönt! Hatar att inte ha energi.

Dagen träning var ganska kul, fortsatt svår, men körde tillsammans med Khoroshilov, Pinturault, så bra motstånd. Jag tror vi alla med Myhrer inräknat låg inom 20/100, så tajt. Kul att köra med såna man inte tränar så ofta med, spana lite och få lite input.

Imorgon är det vila och förflyttning ner till Kranjska.

Fick just en sjukt rolig leverans av Atomic, som gör att jag är sjukt redo för våren och de äventyr som kommer upp då. Har lite kul grejer planerade efter finalen. Vilket fick mig att länga lite extra efter nu.

Dagens ända bild från backen, lite tam, men glömde av mig helt.

Vintern kanske inte har varit den bästa snömässigt, generellt inte jättemycket snö över alperna, men jag har hela tiden sagt att det kommer lagom tills jag blir ledig. Så får väl se. Dock känns det inte så just nu, sjukt varmt och lite snö nere i dalen här. Känns snarare som säsongen är på väg mot sitt slut.

Vilket fall, Atomic kom förbi och leverera lite sköna grejer som gjorde mig glad och peppad. Backland 117, 109 och Vantage 100

Och dessa är jag sjukt intresserad att testa, nya Hawx Ultra XTD. Jag är långt ifrån en touring kille och har dragit mig att från att ha sådan utrustning, lite i protest för jag helst bara åker nedför. Men är ju rätt kul att gå upp om man kan få fin åkning ner och känns som halva Engelberg typ är det ända dom gör, så om jag vill kunna hänga med lite kompisar i vår kände jag det var läge att skaffa prylar. Det komiska var när jag fick pjäxan i handen, så sa jag direkt rent spontant, WTF… Den är så sjukt lätt och ljusår mot hur min racepjäxan känns i vikt, kanske inte så konstigt men blev chockad. Sist jag gick på tur var det med Nordica dobermann, racevärldens hårdaste pjäxa kanske, då hade jag typ skavsår i veckor efter och höftböjor som var sjukt slitna pga vikten. Så ska bli kul att testa den och se hur prestandan är nedför också.


Kommer ta ett tag innan jag litar på denna. Men är väl mer för puder och mysdagar än att kasta sig ner för Bec de rosses.