Vila och älgmiddag

Som jag skrev igår så är jag hemma till fredag då vi flyger över mot Aspen. Så skönt att ladda om snabbt. Så igår hade jag bestämt att köra heldag vila. Jag vet att det är lite tjatigt att jag pratar mycket om vila, enregi hit och dit, men det är lite det det handlar om. En balansgång mellan gas och broms i vardagen för mig just nu. Vilket fall denna vecka att dra ner tempot en aning och få chansen att andas lite extra, för jag har känt mig lite på gränsen sista tiden. Inte för jag faktiskt gjort så sjukt mycket, men jag har känslan att jag inte orkar lika mycket för stunden. Jag märker att säsongen går mot sitt slut och det varit ganska påfrestande vinter för mig. Jag hatar att inte kunna göra så mycket som jag vill, för hjärnan vill gasa full fart, men som tur är känner jag min kropp rätt bra och vet när det är läge att lyssna.

Så igår tog jag bilen ner till Luzern, drog till media markt för att handla en liten pryl och tvättade sedan bilen. Jag gillar ju tvätta bilen. Mår lite extra bra när den är ren. Dock börja det ju regna på väg upp mot byn igen, så den blev ju självklart lite skitig utvändigt innan jag nådde garaget. Sånt är ju lite störigt.

På väg neråt i dalen.

Dom har en väldigt bra tvättanläggning nere i Stans, är inte första gången ni ser bilder därifrån.

Den här gillar jag lite extra, att köra lufttryck och få bort dam. Bra tryck i den.

Det jag åkte ner för, var att skaffa adapter till datorn med SD kort läsare. Det kommer underlätta lite för mig, saknar den utgången på nya datorn extremt mycket. Hitta även en överprisad laddkabel som jag dock gilla och kommer hålla bättre ordning på kablarna i väskan.

Haha, jag gillar ju mina vattentäta skor. I Kranjska i regnfallet kunde jag glida runt utan problem i mål, utan att bli blöt om fötterna. Samma så när jag tvätta bilen igår, inga problem. Jag såg dom körde 40% rea om ni vill ha ett par.

Middag med grabbarna igår.
Jonsson, bjöd på älg och hemmagjord ostkaka.

Under middagen börja det snö ganska kraftigt, så lite mysigt se Jonsson vispa grädde och snön falla kraftigt utanför.

Så från att vara barmark i byn så såg det ut så här när vi gick hemåt. Det snö helt sjukt mycket. Vad detta innebär, hur bra det kan vara uppe på berget idag vill jag inte tänka på… För jag har lovat mig att INTE åka skidor idag… Faaaaan, ångest……;)