Skidor och curling

Just packat klart det sista och tidigt imorgon bitti rullar jag till Zurich och flyger sedan mot Denver.

Kort sammanfattning senaste två dagarna, känner det är läge att försöka sova snart så jag orkar köra mot flyget. Onsdag var en riktigt fin skiddag, började med sol på morgonen och drog framåt lunch in lite mer moln och tappa ljuset. Men var ett skönt gäng som var upp och körde, Jag, Oskar, Olle och Carl Regner, Skottarn, Bissan, Matte K och vi fick även sällskap av Fabian Bösch ett åk. Hmm skulle kunna glömt någon. Vilket fall ett skönt gäng att bränna runt med och glad att hinna få en fin dag.

Idag öste regnet ner och var lite för varmt även högt upp, så valde stanna ner och fixa för resan. Dagens aktivitet blev curling. Skulle inte vilja påstå jag hade talangen, även om man sett en hel del OS-curling som man borde lärt sig av. Matchens höjdpunk var när jag glömde ta av skoskyddet och kasta mig ut för stöten men fick hugg då skon inte gled, så hamna på magen och försökte rädda den därifrån, men gick sådär.

Onsdags morse och massa snö över byn.

På väg ut mot Laub

Lite snygga kontraster med solen och dom mörka molnen på väg in.

Samma, traversen ut mot Laub från andra hållet.

Jag framför Oskar kamera. Svart/vitt och snyggt, vilket betyder att molnen hunnit komma in och ljuset försvunnit, dock fin snö.

Hitta den här på after skin, gilla den då den heter Monaco

Sedan hitta jag denna, Oskar som köpt ny precis. Jag valde mellan denna och Leica Q men gick ju för Leican till slut. RX1r kändes sjukt fin också, lite smidigare. Blev typ sugen på denna också.

Förbi igår på rosteriet här i byn. Trevligt och bra kaffe. Jag gillar ju säckarna med bönor som ligger längs väggarna.

Alla bönor rostas i denne som står i butiken.

Skönt att få lukta och smaka på lite olika bönor.

Dagens väder

Inlevelse och kraft i sopningen

Här den ansvarige för banorna som här går och vattnar. Jag fick en känsla att han inte riktigt kunde slappna av när vi var där ute, rädd att vi skulle paja isen. Vi skötte oss dock nästan exemplariskt förutom när jag gled på mage.

Nöjd att tillhöra det vinnande laget.

Packa lite skidor nu ikväll. Min serviceman har allt material förutom två par jag fick ta för att minska lite vikt för honom.