Höghöjdsträning

I väntan på fysen ligger jag och lyssnar Sveriges Radio och följer DIF-FBK, ganska spännande och lite nervöst för tillfället. Dagens åkning var bra, fortsatt lite grått väder, vilket gör mig lite besviken. Körde på toppen idag och rulla i en lift där uppe med snabbare omloppstid. Det innebära att vi låg på 3500m och körde 35sec slalom, det känns fasen i lungorna, blir sjukt tryck och andnöd när man kommer i mål. Man känner ju att man vänjer sig. men lite slitsamt.

Nu är vi klara här i Copper, imorgon kör vi över till Aspen och fortsätter där.

Matts och jag i väntan på att bli hämtade imorse. Gillar att en tropical har hitta hela vägen till Colorado.

Uffe och Andre och självklart model större på bilarna här.


Jaka min service, plocka med kameran och smällde av någon actionbild

Gillar nya belaget på laggen, det syns.

Matts i GS:n med Valter där bakom.

Andre med en något fetare åkbild, dock jag bakom kameran nu, så vet inte om det är jag som fotograf eller helt enkelt Andre som prestera bättre.


Matts och Andre med snyggt matchande goggles

Tack för bilden Per, synd bara att det ser ut som jag rockar dubbelhaka… Dålig vinkel måste det vara;)