Pannlampa på

Igår hade vi en ganska svettig morgon. Vi hade träning inplanerad från 06-08,30, sedan visade det sig att dom ställde om klockan till sommartid redan nu här. Så vår starttid blev snarare 05.00 och uppstigning betydligt tidigare än det. Som tur är har man ju inte kommit in i rytmen så spela ingen större roll. Dock hade tränarna en större utmaning då dom fick sätta bana med pannlampa, det var ju beckmörkt ute. Dom lyckades ända ganska bra med det så när det väl ljusna kunde vi dra igång och få några åk innan tiden var ute och vi var tvungna att riva, då allmänheten strömma in när liften öppna.

Copper är ett jäkla fint träningsområde, är ju här US Ski Team ligger på höstarna och kör fartträning. Då dom har en fulllång DH sträckning som alltid är igång i Okt/Nov. För Slalom är det kanske lite väl lång omloppstid, men fördelen med det är att man ju får sjukt mycket friåkning i benen också, och snön är så jäkla fin här, så känns så sjukt lätt och bra när man kör. Bra tillfälle att slipa på tekniska detaljer. Om man vill åka fina pister då är ju USA och Coloradoområdet vi är i nu dit man ska åka.

Idag har vi lite skönare träningstider i en mindre och kortare backe, men där vi kan köra från 09 och hela förmiddagen.

Så här såg det ut när vi kom till backen, tränarna i full gång med att sätta banan. Slalom på nedre delen och GS där uppe.

Wow, ser ni vad jag ser. Nya Redsters, nästa års design. Riktigt snygga tycker jag, jag är ju dock lite köpt;)

Men en clean och lite enklare design med en skön röd färg.

Matts redo på toppen. Nu har vi haft två dagar med molninga och lite grå mornar, vad är det liksom. Det ska ju vara sol här 300 dagar om året. Vi kanske sparar finvädret lite framåt i veckan. När solen väl tittar fram på eftermiddagen, då blir det dödligt varmt den här tiden.

Tillbaka på Whole Foods och mer juice. Vi gjorde lite egna rödbetsjuicer över disk, där vi fick bestämma allt själva. När jag lagt beställningen och avsluta med EXTRA med ingefära, då sa tjejen i disken. ”Var ni här för två år sedan, jag minns er, ni ville ha exakt samma då”? Haha det var ju på VM då vi var flitiga besökare här också och det mindes hon, mest för hon kände igen beställningen, bra minne alltså. Hon sa till och med, då körde ni kokosvatten, du vill inte ha det den här gången också.

Juice och massage, bra grejer.