Aspen

Igår var det ju resa över mot Aspen, där vi hade typ 2-3 h i bil över. Sedan idag har vi haft träning här i Aspen. Idag var det äntligen sånt där väder man kan förvänta sig här. Sjukt soligt och varmt, tror tempen stod på 14 grader när vi rulla tillbaka med bilen från träningen. Värmen är ju lite av ett problem för mig, jag är ju rätt varmblodig, så att ha på skidprylar i detta väder gör ju att det känns som jag nästan ska gå åt, då det kokar över i huvudet. Jag blir mer överhettad än svettig.

Vi bor i något som heter Snowmass vilket är ett skidområde 15min från Aspen by, sedan träna vi idag i Aspen Highland och tävlingsbackarna ligger i sin tur inne i byn vilket är Aspen Mountains. Så tre separerade områden som ligger nära varandra.


Resan över igår bjöd på lite varierande landskap, men som ni ser breda och fina vägar.

Tur man satt i baksätet, vi klara oss dock med en varning.

Från snön till lite mer klippig terrräng


Framme i Snowmass

Där vi hade tid att njuta av en eftermiddags kaffe i solen

Hotellet har verkligen ski in ski out


Dagens träning, trots värmen sjukt fina förhållanden på morgonen. Höjden gör ju att det inte värmer upp och blir lika slaskigt i backen. Skulle ni hitta ner här?

Tränarna i fullt upp med att sätta klart sista köpparna.

Skönt häng efter backen, Schwarz, Neureuther, Jag och Schörghofer