Dags för Team Event igen

Ligger på rygg i sängen och vilar efter en bra morgonträning, känner mig lite tagen av solen men även höjden, vi har kört på rätt bra så känner att det tar på krafterna. Men förhållandena är så fina och vädret så skönt, så vill ju vara ute och köra, inte ligga på hotellet. Blir dock att dra ner lite på fysen dessa dagar, bara rulla, stretcha och flossa ur åkningen för att återhämta sig.

Idag körde jag tillsammans med Italienarna. Då vi är färre i laget så blir det at vi samarbetar och kör med fler olika lag, vilket är kul även om jag saknar grabbarna som inte är med. Vilket fall tyckte jag att jag åkte bra idag, hade skön feeling och nöjd med känslan, så kände mig lite självsäker att det där är ganska snabbt, då jag haft rätt bra speed på slutet. Det visas sig tyvärr att jag åkte på stryk av typ 3 av 4 Italienare. Inte bra. Bra att få en lite käftsmäll så man vaknar till liv och skruvar på lite extra framåt Söndag.

Körde även parallel för att köra in sig inför morgondagens Team Event. Även där kändes det som jag är i fortsatt fin form. Vi hade ingen tid så kan ju vara samma som med slalomen, bra känsla men ingen riktigt toppspeed, men det får vi veta först imorgon. Ska vilket fall bli kul med Team Eventet imorgon, försöka fortsätta med den åkning jag visat där senaste tävlingarna.

På toppen av träningsområdet imorse och solen precis på väg upp över bergen.

Jag undrar en sak. Detta är ju typ 3000möh, vad är det som gör att trädgränsen är så högt upp här. Enklast kanske bara är om jag googlar den.

Parra på toppen

Och slalom längre ned.

Klara med träningen. Även om man gillar träna så är detta bästa känslan på dagen, när man är klar med passet. Lite som man jobbat klart för dagen… Även om det väntar mer träning på eftermiddagen oftast, men ändå få dra av pjäxorna och av med fartdräkten och pusta ut, det är skönt.

Så imorgon blir det mer av detta. Bild från St Moritz: Jonas Ericsson

Här en till från Stockholm. Foto: Jonas Kullman/Worldcup Stockholm