Puderjakt

Är ganska trött och seg så ingen vidare energi att skriva så mycket. Blandning av långvarig höjdhöjdsträning med race borta i Aspen, bra fest, flygresa och nu jetlag som tillsammans sliter. Är i alla fall tillbaka på Schweizisk mark och har packat upp väskan men även redan packat en ny väska. Ikväll kommer Henke Windstedt ner till Engelberg, tillsammans med Alexander Ryden (filmare), så ska vi tillsammans med Oskar Enander hitta på något kul närmsta dagarna. Alltså friåkning och puderjakt. Vi har egentligen bara sagt att vi ska mötas upp och hoppa in i bilen och åka dit det är bra i alperna. Tyvärr ser det faktiskt inte superbra ut någonstans för tillfället, har varit för varmt senaste tiden. Det ska dock komma snö, väldigt mycket snö kommande dagar men krävs att man hittar åkning på hög höjd. Det har även varit ganska ostabila förhållanden över alperna senaste tiden, något man måste väga in också.

Vi har några lösa planer, men får se vart det hamnar. Kommer nog köra igång oss här i Engelberg imorgon till att börja med. Haha dom lösa planerna har sedan jag kom hem igår varit allt mellan Engelberg och hela vägen ner till skidåkning på Sicilien.

Jag var ju i Alaska tillsammans detta gäng förra året, tillsammans med Matilda också. Matilda, Henke, Oskar, Alex har ju gjort en hel del resor tillsammans senaste åren, så ett tajt gäng jag var glad jag fick hänga på ifjol. Framför allt ett gäng jag känner jag litar på och trivs med, då alla är bra kompisar. Så ska bli kul, och jag hoppas vi kan hitta lite rolig åkning kommande vecka. Om ni går här kan ni nog scrolla ner och läsa inläggen från Alaska ifjol.

Så blir raka vägen hem och på nästa äventyr, men för mig är detta semester, bara åka skidor, typ inte träna och kanske köra någon after ski efter en bra puderdag. För jag sa ju att jag skulle ta det lugnt när jag kom hem. Relativt i alla fall;)

Här är en bild från Alaska som publicerades i förra Åka Skidor och även varit i något annat magasin. Snygg bild Oskar tog där borta

Rulla in med tåget igår eftermiddag i byn. Var riktigt grått väder som inte gjorde mig särskilt mycket piggare.

När man är jetlagad så blir man rätt glad över en sån här laddning med Nocco när man kommer hem.

Kvällens väder, mystiks dimma och regn.

Har kollats en hel del väderprognoser under dagen för att hitta vart det kan bli bra framåt.

Jag, Matilda, Henke och Oskar i Alaska ifjol.

Och Alex som inte fick plats på föregående bild.

Så är med dessa tre jag närmsta dagarna ska spendera lite tid och leta snö.