Hemma och puder

Som sagt, vår planerade roadtrip började med en heldag hemma i Engelberg och det började bra, hade kommit typ 20-30 cm under natten, vilket var lite oväntat. Så väldigt fin åkning. Ryktet säger dock att det söderut kommit över en metet, där är dock värmen ett problem… Så nu sitter vi och överlägger vart vi ska dra, det lutar åt Zermatt. Har dock inget bra boende där ännu, men det löser vi nog på vägen.

Vakna åter igen rätt tidigt av jetlagen, så var uppe från strax innan 06 och gick och stampa för att få dra ut. När klockan var 10 och vi bara tagit något åk blev jag dock rätt trött och fick slita med att hålla energin uppe under dagen trots grymma förhållanden. Hatar jetlag och att vara trött.

Hade tur att molnen lättade och solen titta fram


Solen kom och gick dock en hel del. Här Henke nere i Steinberg

Oskar, Alex och Henke i botten av Steinberg

Haha Henke och Oskar ringer runt och rekar vart vi kan dra.

Oskar in action

Alex hitta tydligen djup snö

Henke levererar

Gillar mitt nya ställ från Peak. Haha snarare Henkes ställ som jag fick låna för att vi skulle ha rätt kläder på bilderna, snyggt i alla fall.

En av dagens banger, tack för bilden Oskar