Sol och slask

Planen idag var att köra en vilodag, då vädret skulle vara samma som igår, inget fotoväder med andra ord. Och snön ska komma in nu under eftermiddagen. Så vi tog en liten sväng på byn igår kväll. Men sedan när vi vakna vi upp till typ solsken idag, så ångra man lite beslutet, inte för vi hade fått så mycket jobb gjort, mer än att det varit kul att shredda lite slask. Men vi höll på beslutet, njöt av en glass i solskenet på byn, lunch i solen och hade det allmänt skönt och lugnt.

Nu ska vi iväg på middag och sedan bara hoppas morgondagen blir bra.

Foto: Oskar Enander Vi är ett skönt gäng som är iväg, också extra kul att köra med Henke i veckan. Då vi båda alltid har fullt upp med sitt så hinner vi inte ses så ofta under säsongen, men alltid lika kul när man väl ses och väl kan shredda. Henke är ju en av dom bättre skidåkarna jag kört med, får allt att se så lätt ut, inspirerande.

På väg ner sista delen mot byn igår hade vi härlig slask, nästan så man hade kunnat tänka sig ligga och loopa där. Stundtals sjuka pucklar, roliga att köra i.