EAT.SLEEP.SKI.REPEAT

Efter gårdagens fina dag i Zermatt så bestämde vi oss att rulla tillbaka mot Engelberg, hade nog kunnat få några till fina svängar även idag där borta, men vi kände oss klara ändå. Visst kändes det lite konstigt att rulla från ett av ställena som nog har bästa snön nere i alperna. Så roadtripen blev bara några dagar lång, för vi kände även inte att det var värt att rulla vidare och testa annat ställe, helt enkelt för varmt.

Men jag tyckte det var rätt skönt att komma hem också, längta lite tillbaka faktiskt. Få sova lite i egna sängen, har ju ändå några dagar på hotell redan under vintern. Så idag drog vi på oss turgrejer och gick på en liten kortare tur här i Engelberg. Gick upp till en topp som tar typ 1h och var spendera sedan några timmar där upp där. Körde lite fota, en pic nic och allmänt njöt av utsikten. Väldigt magisk där uppe och inte helt fel att bara sitt där i solen.

Efter en megaklång dag igår med skidor och resa tillbaka, så var jag i säng ganska sent, så när det ringde på dörren klockan 08 imorse kände jag mig helt väck och ramla bort för att öppna. Fick typ inte upp min ögon innan jag kunde se att det var antidoping som stod och ville ha urin och blod prov av mig. Vi får ju en del oanmälda kontroller hem, så inget konstigt med det, mer än att man blir lite överraskad och inte riktigt har tid att göra sig morgonfin innan man kan öppnar dörren.

Hade annars en dålig bloggdag idag, glömde minneskort till både kameran och drönaren, så fick jobba iphone mestadels.o

På väg upp mot Wendelucke, fint väder men som ni ser inte så väldigt mjuk snö.

Uppe och sjukt sugen på Wrapen/lunchpaketet, men ännu mer sugen på en kopp med kaffe.

Bra lunch med Oskar och Henke som var dagens sällskap.

Kul att testa nya turutrustningen, backland 109 med turbindningen som var sjukt lätt och smidig. Jag testa den även relativt hårt i något piståk, där det kändes som jag kunde lita rätt bra på den där lilla klossen.

Talar rätt tydligt vad jag gör just nu, EAT.SLEEP.Ski.REPEAT, fast kanske i någon annan ornding

Kom ner vid 17 tiden, så relativt sent även idag. Så passade på att njuta av en mine apres i solen utanför Ski Lodge, inte helt fel. Sånt jag aldrig kan göra annars under vintern, riktig semester mode;)

Henke, Jag och Yves, på bästa bänken framför solnedgången.

Efter en dag på berget, 2 öl i solen så är man inte supersugen att gå och handla och laga mat. Så fick bli en skier dinner inne på lodgen.

Här var förrätten. En god soppa jag dock inte riktigt kommer ihåg vad det var.