Tur och mera sol

Två till roliga skiddagar har passerat och solen fortsätter skina över berget. Igår rulla vi runt likt dagen innan, hoppa och lekte runt i vårslasken vid sidan av pisten. Idag blev det istället en mindre tur och matsäck med för en fika uppe på toppen. Var dock lite för blåsigt när vi väl kom upp till toppen, så fikan fick flyttas ner till en varmare och bättre plats.

Är lite kul att tura med nya set upen, där jag har en riktigt lätt turbindning och sjukt lätt pjäxa. Blir en annan sak och betydligt lättare att gå uppför. Tycker också dom funkar skapligt att köra på med nedför, även om jag tror puder är att föredra inte fruset och stöckig snö som idag. För mig är framför allt pjäxorna det som känns mest ovant då jag är van med race hårt. Så har lite svårt att vänja mig med känslan med så pass mjuka pjäxor.

Bra lifthäng, jag, Nina, Bissan, Petter och Skottarn

Followcam med vanliga kameran på Skottarn, dock inte med Leican.

En till med Skottarn ocgh Matte K tätt i ryggen

Och ett till bra flyg. Inte helt lätt att hoppa, hålla kameran och hinna framea bra bilder.

Idag och på med skinnen för att tura uppåt


Om ni tittar noga så ser ni att jag har skarjärn på, dom stora svarta sakerna. tror det heter så och är nytt för mig. Men man sätter på för att få extra fäste nu när det är så hårt och bitvis isigt. Gav fint stöd och grepp uppåt.

Petter och jag på toppen

Testa köra en liten fika på toppen… Var Jag, Petter, Bissan och Skottarn som tura upp.

Men blåste på lite väl hårt för att man skulle kunna njuta… Dock gott med en snabb kaffe