Mellanlandning i Stockholm

Sitter faktiskt i Stockholm där jag mellanlandat för att resa vidare upp mot Sälen imorgon. Min semester är slut och jag ska upp till Sälen för lite träning, tävling och sponsoraktiviteter med landslaget, lite av vår avslutning som vi haft där senaste åren. Passade på att stanna till i Stockholm idag för att gå på allsvenska premiären, alltid kul att vara på fotboll även om det kanske inte blev den premiär man hoppats på.

Passade även på att dra på gymet direkt när jag landa i Stockholm. Kände det var läge att komma tillbaka i träning igen, för det var faktiskt första passet sedan jag lämnade Aspen. Länge sedan jag tog ett sådant långt uppehåll från träning, även om jag som sagt åkt mycket skidor, det har varit riktigt skönt i alla fall. Jag fick dock igen lite för det idag då jag straffa mig själv lite med några osköna maxintervaller på slutet. Körde mestadels ganska lugnt styrkepass men avslutade på max med 3st 500m roddintervaller, 1min stakintervaller och sedan 5st 30sec löpintervaller. Sjukt oskön känsla i kroppen efter det, lite av ett ”välkommen tillbaka till verkligheten”.

Får bli ett till pass innan jag rullar mot Sälen imorgon… Annars kul att va i stan igen, även om det bara är för en natt. Dock alltid lite stressigt känsla när man är tillbaka efter månader nere i alperna, man inte är van med så mycket folk i rörelse. Haha är lite kul men det tar alltid några dagar att komma in i storstads tempot igen.

I lördags hade vi en sjukt trevlig middag på Ski Lodge. Var hungriga efter skiddagen så gick till bords redan när dom öppna vid 18-tiden.

Då såg restaurangen ut så här, vi var hyfsat först och tidiga ute.

Sedan sprang tiden iväg och vi satt hela vägen till stängning till 23-tiden, då det åter igen var tomt men betydligt mörkare. Där emellan hade restaurangen varit full. Så skönt att både öppna och stänga stället.

En fin laxförrätt

En fin US ribeye. Gillar även tallriken, snygg!

Sedan idag packa jag ner matchtröjan och flög mot Stockholm. Fick denna av ett gäng polare när jag fyllde 30.

Möttes av härligt vårväder i stan.

Så perfekt väder att avnjuta och få testa nya Caribbean. Den här kommer jag dricka många av på båten i sommar… Fan, just det, sålde båten så måste fixa en ny båt först bara.

Skön inramning ikväll.