Avsluta med seger

Jag lyckades till slut få vinna här i Lindvallen och bli MR Lindvallen. Det blev ett sjukt tajt race men lyckades knipa åt mig segern. Skönt att få avsluta säsongen på topp och gå in i sommarledigheten med en vinst. Om jag är ärlig så var jag rätt sugen att vinna i år, kände jag haft bra flackåkning under vintern och också en set up som passat bra i lite mjukar och salt, så hade en känsla jag kunde ha det i år. Därför drog jag faktiskt upp och körde GS:n, för att få köra in mig någon dag extra efter några veckor på friåkningslaggen och var lite mer redo. Fokuserade och ville även lite mer än andra år, vilket räckte hela vägen.

Igår var nog sista dagen på slalomlaggen för den här säsongen, vilket är skönt men också lite tråkigt då formen är bra…. Tror dock det kan bli en hel del fler skiddagar nere i Engelberg April ut, men dom skiddagarna ligger mer på ett annat konto, one for fun.

Lite extra kärlek för #STOCKHOLM idag.

Från en flack GS backe till en ännu flackare SL backe.

MR Lindvallen himself, mannen alla ville slå igår. Efter 7 vinster från Myhrer var det skönt att bryta sviten, för det är inget snack om saken som det ser ut här, då är han helt klar en av dom snabbaste i världen, vilket vi såg i Aspen också.

Stilstudie från något av åken, förvånansvärt bra position och tryck på yttern för att vara så flackt. Foto: Nisse Schmidt

Firar in segern Foto: Nisse Schmidt

Jag, Myhrer och Dan Axel Grahn, gårdagens pall Foto: Klas Rockberg