Hem och packa om

Lämnade Sälen imorse och körde tillbaka mot Stockholm och Arlanda, det har varit en riktigt rolig och trevlig helg där uppe. Vilket fall, är tillbaka i Engelberg där planen var att hänga någon vecka, men har fått en sista minuten grej inbokad, så nu packar jag om väskan till en mer weekendbag och får 4h sömn innan jag ska tillbaka till Zurich för fakirflighten. Destination får ni se imorgon. Jag måste sova om jag ska orka upp.

Landa i Zurich

Plocka upp bilen

Möttes av en härlig stjärnklar kväll i Engelberg

Från den stora till den någon mindre väskan

Kanske får användning av min nya påse och dess innehåll från Nocco.

Haha är ändå lite rolig, fick detta härliga kit med nya Caribbean… Destinationen är förhoppningsvis varm, även om det inte är någon semester jag ska på.