Barcelona

Jag fick precis 4h sömn tills alarmet ringde imorse och det var dags att dra till flygplatsen igen. 4h för mig är på tok för lite, jag har inga problem att komma upp men jag har inget riktigt trysch under dagen med den mängden sömn. Jag hatar när man känner sig duktig, är uppe riktigt tidigt, men när man väl kommer till flygplatsen så är det full rusning, vilket betyder att alla där typ gått upp samma tid. Vilket fall, är lite nöjd hur smidigt det gick imorse. Alarmet stod på 04.24, japp den stod på ojämt, men det var det jag trodde skulle krävas för att jag skulle kunna rulla 04.30. 05.50 var jag i alla fall incheckad och klar, rätt bra jobbat på den… Och något jag är mer nöjd med, hann med en frukost när jag var framme på hotellet i Barcelona. Älskar ju frukost, så skönt att hinna klämma in en andra här nere.

Barcelona var alltså dit jag flög idag och jag möttes av rätt härligt väder, lite sommarkänsla på det hela. Jag kan inte riktigt säga syftet med resan är. Haha oskönt att vara så hemlig, men vi säger så att jag helt enkelt har tre dagars semester, för lite så är det på ett vis. Är första gången i Barca, så kul att se staden. Har dock lite dålig koll för att känna jag ska hitta smultronställena. Jag vill ju hitta, bästa maten, bästa kaffet, bästa juicen, men samtidigt har jag inte tid att flänga runt hela staden. Så idag när jag var lite ledig, så satt jag bara någon timme uppe på hotellets takterrass och njöt av vädret.

Matställen har jag dock fått några bra tips på. Så jag var åt och på ett ställe som heter Tapas 24 ikväll, trevlig, enkelt och bra mat.

Jag är själv här nere, gjorde något försök att få med någon polare, men då det bokades in sista minuten så var inte det så lätt att hitta någon som kunde hänga på. Jag har faktiskt inga problem att glida runt själv, nästan så jag tycker det är lite skönt, men det är ju garanterat inte lika rolig som att ha sällskap.

Zurich, soluppgång och morgonrusning

Inflygning över Barca

Hotellet jag bor på är den renoverade fasaden längst till höger. Smalt hus och inte så stort hotell med typ 8 våningar, men väldigt trevligt.

Bra utsikt på taket


Alltid lite utmaning att ge sig ner i tunnelbanan i nya städer, även om det i slutändan var rätt lätt att hitta och komma rätt.

Tapas 24

En bra vinhylla, synd man inte kunde testa av lite där. Kände det fick bli vatten eftersom det är måndag.


Tillbaka på hotellet igen och skön ställe att sätta sig och koppla av på, surfa och ringa några samtal

Imorgon ska jag nog bada lite.