Tapas, kaffe och poolhäng

Kom just hem från en väldigt trevlig middag, eller snarare god, men det var ju också skön stämning på stället… Alltså att glida runt själv har ju sina fördelar. Jag gled in runt 19 tiden och det var skapligt fullt med mycket folk i kö. Men eftersom jag bara behövde en plats så gled jag förbi alla och fick sätta mig ner direkt, smidigt. Var och käka på Cerveseria Catalana, ytterligare ett avslappnat Tapas ställe. Klart bättre än det igår.

Det roliga var att det nästan blev lite tävling för mig. Kände hur jag hade några som vakade över min axel och var redo att klippa platsen när jag var klar efter så där rätt fem, men icke, jag var långt ifrån klar. Jag körde vidare ganska länge, försökte testa av menyn så gott jag kunde. Till slut kände jag det var nog. Så runda av med en kaffe och gick vidare för att kolla CL fotbollen, gick nån dryg kilometer men hitta aldrig något bättre hak. Så tog en lite öl på ett sämre ställe innan jag rulla vidare till hotellet. Var ändå ingen bra känsla där ändå.

Hann annars på eftermiddagen med en promenad på stan, gick faktiskt mest runt och kolla och fota hus och fastigheter vilket jag gillar väldigt mycket. Är lite fascinerad av många byggnader här, slitna utvändigt men väldigt coola invändigt. Sen hitta jag ett kaffehak som föll precis i min smak, Nømad Coffee Lab & Shop, mindre ställe som verkar rosta sitt egna. Väldigt trevligt i alla fall. Måste tillbaka dit imorgon, vore kul att köpa med kaffe.

En tur på stan efter lunch

Små mysiga gator


Här är kaffehaket, svårt att hitta på en liten bakgata.


Körde en Espresso

och en filter för att få smaka av lite mer.

Trevlig barhäng

Sedan passa jag på att njuta av eftermiddagsolen vid poolen. Låg och maila, samt fixa saker jag ligger efter med. Inte helt fel ställe att ligga och smattra iväg mail på. Skönt också att få första solen på kroppen som är likblek efter vintern.


Satt vid bardisken där man kunde peka vad man ville ha eller beställa från menyn.

Mycket av det jag kommer visa ser säkert inte så gott ut, men ljuset gör att det blir fel. Allt var väldigt gott.

En liten miniburgare

Spansk omelett och patata bravas

Kött med foie gras