Over and out Barca

Känns som det blivit en del flygplatshäng senaste tiden. Jag är tillbaka på Barca flygplats och redo flyga mot Zurich snart igen. Har varit 3 härliga dagar i Barca. Väldigt avslappnade för min del och känns som jag kommit ner i varv, hunnit fundera, reflektera. Hit kommer jag komma tillbaka, det är jag rätt säker på. Framför allt maten som lockar mig tillbaka.

Grönt och fint inne i stan. En stad som faktiskt har väldigt mycket träd och grönska.

Jag ville ha, god mat, kaffe och juice. Idag hitta jag det tredje.

Tillbaka på samma ställe som igår. När jag hittar saker jag gillar kan jag lätt komma tillbaka väldigt ofta.

Var inte supervarmt, men runt 20 grader, så när jag glider runt på stan då blir jag rätt varm. Så passa på mellan träning att faktiskt glidit runt på stan så här. Snabbt och väldigt skönt, för när jag har tränignskläder är man inte rädd att bli lite varm… Det värsta är, jag hann inte byta om så nu sitter jag på loungen med garanterat snabbaste outfiten här inne;)

Jag gick bara på känsla efter bilder när jag boka hotel.Men jag kan tipsa om detta som heter Yurrban, supermysigt. Mitt rum kanske inte hade bästa utsikten, men alla allmänna utrymmen och taket var väldigt mysiga.

Vid poolen med min anteckningsbok, för tankar, ideér och to do´s. Samt boken som hängt med hela vintern men jag äntligen i USA och nu läst på riktigt. Spännande och bra bok.

Som sagt jag skriver en del tankar och hitta detta som jag skrev veckan innan/dagarna innan World Cup Stockholm. Ibland får jag bara känsla och vill sätta ner saker på papper, och detta är rätt kul i efterhand vad jag skrev om resten av säsongen. Är mestadels ord, osammanhängande men lite triggers och påminnelse för mig själv. Inte för någon sagt till mig skriva ner, har faktiskt alltid gjort så.
1. Stockholm, lugn i start, tryck på, svälj hopp, sista 4 käpparna. Pallen, du har det!!!
2.SM : GULD
3 VM, Team event: stöttepelare, bär laget till medalj. SL: Bra besiktning/ Skapa slagläge inför andra. Boom i andra, så ser vi vart det hamnar.
4. Kranjsk Gora: Uppstickare till favoritbacke. bra flyt uppe, Schladming brant, sista 5 käpparna
5. Aspen: Kröna säsongen, bästa stället för final, sol, US, Whole Foods, Trysch juice… Knyt nya kontakter, var där och då, samla all energi för en sista jävla show.
5.1 Mot Canada och Pow
5.2 Stanna i New York, fest, få dit någon polare.

Mycket slog in, vissa saker inte, men jag följde planen i alla fall. Canada blev Zermatt, New York blev Denver och lite andra ställen. VM blev boom, men inte riktigt ändå. Jag hjälpte dock laget till medalj, fick SM guld och pall i Stockholm, via att avgöra sista 4 käpparna enligt plan. Och jag njöt som fasen att vara i Aspen.

Taxin mot flyget och något jag kände jag borde fota.

Flygplatsen