Tillbaka i Schweiz

Glad Påsk på er, hoppas ni har något trevlig för er i helgen. Jag är tillbaka i Schweiz, Engelberg och ska ha en lugn helg. Planen är faktiskt att inte åka skidor på ett tag, har bestämt att låta kroppen vila lite, för att få vissa småkänningar att verkligen få chansen att vila lite och försöka vara fit for fight på riktigt när fyssäsongen drar igång på allvar. Svårt beslut, för jag är riktigt sugen på att åka och igår och idag är det väldigt skönt väder ute.

Så istället försöker jag som jag oftast beskriver det ”fixa” med lite saker som jag annars inte har tid med. Igår var jag riktigt framgångsrik (ironi), la dryga timmen på en kvittoredovisning för landslaget som jag dröjt lite väl länge med. När jag väl var klar och äntligen gjort klart allt, lyckades dokumentet försvinna när jag spar ner det. Fråga mig inte hur, men allt jobb i onödan. Så nu imorse var det bara göra om allt igen, men nu med halverad tid och allt lyckat nersparat, haha skönt, Check!

Något som annars stressar mig lite är en väska som försvann på direktflighten Stockholm-Zurich i Söndags och jag faktiskt tills idag int hunnit tänka på. Men väskan är än så länge fortsatt försvunnen, vilket gör mig lite besviken på SAS. Jag älskar ju SAS och är det bolag jag helst alltid flyger med, betalar gärna lite extra för att flyga just SAS… Men vi får se hur detta sluta om jag känner samma efter.

För i väskan finns hela min raceutrustning där det är prylar som inte går att ersätta med pengar.

1. Race pjäxorn, bra att ha för att kunna jämföra när vi till hösten byter till nya. Jämför och kunna veta att det är exakt samma känsla på dom.
2. Mina sulor i pjäxorna som jag kört med sedan 2012, så inget jag gärna tappar bort.
3. Ett par formgjutna plösar till inneskon som jag har kört samma sedan 2011 också, den flyttar jag över till nya innerskor och vill verkligen inte bli av med….. Faaaaaaan nu sprider sig paniken…. sluta tänk på detta, det löser sig nog. Men om det inte gör så har jag ett STORT problem. Dock positivt att det är länge till nästa race.

Men jag undrar hur man kan bli av med en stor jäkla ryggsäck som skriker Redster röd och har stort Atomic på sig, inte riktigt som alla andra och då även på en direktflight,.

Landa sent i Zurich, men möttes ändå av oväntad trafik vi 23.30 tiden, konstigt.

Grönt nere och vitt uppe

Häng i solen

Mer häng i solen men Enander och Emilia som också vill vara med

Gym, blev riktigt discogymmande igår. Överkropp delux. Är inte så ofta jag kör rakt av, brukar mer vara bonus, men skönt det också ibland. Den här övningen går väl dock kanske inte riktigt som discogym. Ni har sett denna vägg tidigare, kör inte så ofta på den, men är lite roligare än vanliga chins. Lättar byta grepp, få olika positioner samt även klättra. 3D Chins helt enkelt;)