Drömma mig bort

Ligger på soffan med Netflix på tv:n, redo att köra lite seriekväll. Är väldigt trött, jag fick lite väl mycket feeling på gymmet idag. Så kändes som jag körde slut på energidepåerna helt, bra jobbat Matte!!!

Fick ett mail igår av en som läst bloggen och som var lite mitt i prick. Det stod ”Ta det lugnt med kroppen o gör något roligt som du inte har tid till annars o som du har på din to do lista o njut av ledigheten”…

Precis det har jag tänkt på väldigt mycket sista veckan, sedan jag kom från Barcelona där jag fick lite mersmak. Så varför inte bara dra iväg och göra saker som jag annars inte har tid med. Jag har en period fram till 1maj då jag sagt att jag ska stämpla in för första sommarträningen. Så jag har haft en hel del galna och mindre galna saker uppe som jag varit när att dra iväg på. Inget har dock riktigt fallit ut dock.

Kollade möjligheten att hoppa på ett plan till Maldiverna innan helgen och köra weekend med surf, vet att det var sjukt bra surf där förra året, hyfsat smidigt att resa och 4-5 dagar kan faktist räcka.

Var nära att dra ner till Monaco för att svinga igång golfsvingen och tajma med att kolla Champion League på onsdag då dom möter Dortmund.

Satt på köpknappen för biljetter till Washington nu på torsdag för att mötta upp med Andreas och kolla slutspels hockey. Har sagt länge att jag gärna skulle hänga på honom där borta, så när han skrev, ja kom över. Så kände jag det var läge. Kul att kolla hockey men också få lite mer inblick bakom, hänga på Andreas, se uppladdning för spelarna osv. Intressant att få chansen att följa allt på lite närmare håll…

Dom första två föll dock på att jag i slutändan faktiskt bara var mer sugen att hänga i Engelberg, tror jag känner att jag mår bra av att varva ner lite och bara va här.

Washington föll dock på en särskilt sak som jag inte riktigt tänk på, eller snarare blandade ihop lite datum med. Trodde det var Måndag, men visa sig vara på Söndag. På Söndag är nämligen en lite speciell dag då det ett år sedan vi gifte oss, jag känner för att vara här då… Så det gjorde att Washington och NHL får vänta lite till. Om det går bra kanske det hinns med en resa lite längre fram istället.

Så i slutändan mycket tankar och spännande ideér men att bara va och ta det lugnt var faktiskt högra upp på to do listen just nu.

Har i denna veva dock hunnit boka in lite andra roliga saker men som kommer längre fram i maj istället, så helt lottlös har jag inte gott. Två veckors surf på Bali och bord på Fäviken är bokade. Just Fäviken har legat högt upp på min lista, så den är jag så sjukt peppad på.

Jag nämnde ju att jag kör lite rehab/ uppbyggande träning för knät. Så tänkte visa några av övningar jag gör varje dag nu under 2 veckor. Kanske inga favoritövningar då det är väldigt ”upplåst” och isolerande övningar, men jag har valt att ta det ganska basic nu någon vecka innan jag är tillbaka med lite bättre grejer där jag kan påfresta mer. En av övningarna här, långsamma enbensböj

Benspark i kabelmaskinen, med bra tryck, fart och kontroll i vändningen uppe.

Baksidan, drag neråt med rakt ben. Samma här, bygga bra belastningen i vändningen uppe. Bromsa kontrollerat och vänd ner direkt med bra drag.

Sedan lite lätt bonus, lite utfall med snabb kontakt och relativt kort djup. Ville påfresta mer och mer med snabba vändningar men med relativt lite vikt. Det som sedan knäckte mig helt, finns inte med på bild. Var i alla fall överkropp med väldigt mycket flås.

Känslan när man ätit lunch sedan däckar på soffan med träningskläder.

Sedan en del städning, putsa fönster gör man tyvärr lite för sällan.. Annars också en sjukt fördelaktig bild på min högra biceps, den ser betydligt mkt större ut än vad den är, haha.