3D Alpint

Jag är väldigt glad att kunna dela med mig av detta. Den 13:e maj kommer jag i Stockholm tillsammans med Andreas och hans kollega Seth hålla i 3D Alpint. Eller nu kanske jag uttryckte mig lite fel, Andreas och Seth Ronland kommer med mig på ett hörn kommer hålla i en fullmatade heldag, där du får ta del av deras succemetoder som jag använt mig av senaste åren.

Nu riktar vi in oss mot tränare där ute men även åkare som känner att dom vill lära sig mer och utveckla sig själv inför sommarträningen.

Ni som har följt mig länge här, nu har ni chansen att lära er mer och förstå mig ännu bättre framåt. Det kommer bli en lärorik dag, jag lovar.

Andreas och Seth är enligt mig Sveriges bästa fystränare, vilket också är en av anledningarna till varför Andreas kör skyttetrafik mellan Washington och fler av NHL klubbarna under hela vintern. Deras styrka är inte bara performance, utan även att få folk och hålla dom skadefria. En gyllene kombo.

Jag är själv oerhört glad jag träffade Andreas av en slump för snart 3 år sedan. Det förändrade snabbt min syn att se på fysträning och jag har lärt mig extremt mycket av honom och lär mig fortfarande. Det gjorde även att jag efter flera år av ryggproblem äntligen kunde bli av med dom och nu kan träna på den nivå jag vill. Jag tror även Andreas och 3D träningen vi kör är en av anledningarna till att jag även kommer kunna hålla på så pass länge som jag själv vill med alpint, alltså många år till. Jag känner mig bara starkare och mer vältränad för varje år vi kör, och vi jobbar på en linje att hålla mig skadefri vilket är en utmaning inom alpint. Så varför slita på kroppen i onödan på gymmet, när åkningen i sig sliter så pass mycket på tex ryggen.

Ända sedan jag börjat träna med Andrea så har jag hela tiden velat sprida vidare den kunskap jag lär mig av honom, här på bloggen men också när jag pratar med folk, eller när kollegor blivit skadad. Bara för jag vet att det vi gör funkar så bra, så därför är det extra kul att dra ihop en heldag och kunna ge en inblick och dela med oss mer.

Så jag hoppas vi ses den 13:e Maj! Gå in och boka din plats här.