Full vinter

Inser att det bli en hel del bilder nedan, men drar iväg det jag har från igår och idag. Kort sammanfattning från igår. Igår var en väldigt lugn dag och återhämtning bara. Gjorde mig lite redo med vila inför skidåkning idag och imorgon.

Idag var jag i alla fall tillbaka på skidor och snö. Det har varit väldigt bra senaste dagarna då jag varit nere och tränat på gymmet, så jag har missat lite bra åkning, men det gör mig inte så mycket. Men det kändes extra bra att få åka igen idag. Vädret var så där, stundtals sjukt vitt, men också väldigt mycket snö. Så åkte runt och hade stundtals problem med att ta oss neråt. Sammanfattat en dag med mycket leenden och glädjerop från alla håll. Nu gör jag mig redo för imorgon, då tror jag det kommer bli väldigt bra. Solen ska titta fram. Peppad!

Är ändå lite galet att det är full vinter i byn och på berget igen. Bäst att njuta av det, för sedan dröjer det väl ett halvår tills man är där igen. Alltså, åka puder. Snö och vinter får jag nog redan i Augusti redan då det är Nya Zeeland som gäller då.

Så här har det nästan sett ut i 3 dygn nu. Full vinter och storm nere i byn.


Detta var min vilo-aktivitet igår, att leka med alla dessa ”verktyg”. Återhämtning!

Gäller att ta hand om fötterna, särskilt då dom varit instängda i pjäxorna hela vintern. Så varför inte lite floss på dom. Dra på den reltivt hårt så det efter någon minut blir lite dålig känsel i dom.

Sedan trycker jag ut med boll och rör den så gott jag kan.

Försöker flexa fotled och även foten i olika riktningar.

Sedan vidare till nästa kroppsdel, vaderna, som är ganska sköna att flossa och sedan kliva på och trycka ur med en rulle boll eller liknande. Perfekt att ligga en timme framfär nyhetsmorgon, drick kaffe, floss och ta hand om kroppen.

Bort mot Ski Lodge i lite mer klarare väder.

Och Hahnen som titta fram snabbt igår.


Dessa är jag lite glad och stolt för. Ett samarbete MM har gjort med recco och som kommer i butik senare i höst. Jag har fått mitt ex och satte på hjälmen idag. Mer om det längre fram.

Men så här ser den ut på hjälmen, snyggt!

Dagen gäng, massa snö och en sjukt oskön fläck på kameran

Alltså här var det grönt för någon dag sedan. Sjukt härligt med full vinter igen.

Pat Vuagnat på väg ut mot lite referens i form av berget

Skottarn och lite sköna pudertoffsar

En bild som Oskar Enander tog på mig från dagen. Som ni ser ganska djupt!