Måndag och nya tag

Måndag och nya tag. Jag är dock lite besviken, senaste veckan har jag dragit med en mindre känsla av förkylning. Jag kan träna och mår bra, men så fort jag trycker på lite extra så känner jag att det slår ut negativt. EN känsla att jag får fajtas med att inte bli förkyld. Så där av körde jag väldigt lugnt i helgen, ingen puls. Samma idag, körde på men med lång vila och pulsen nere. Dock lite irriterande, när jag väl är på gymmet och kommer igång, så känns det bra och jag blir genast sugen att trycka på. Ska dock försöka spela smart och ge det någon dag till med lugnare så jag blir kvitt det helt.

En frukost när man vill lyxa till det lite. Faktiskt frukosten igår, så mer av en söndagsfrulle. I alla fall bananpannkakor, som var rätt länge sedan jag gjorde men fått lite nytt liv i nu. Är ju riktigt gott. Sedan kaffe och ett mindre glas med ren ingefära, starkt!

Lättare uppvärmning på gymmet och cykeln. Börjar bli lite sugen att byta detta gym till Stockholm snart, skulle vara kul att se lite folk och sparra med grabbarna igen.

Kör vidare enligt mitt program för knät, som känns kanon, men har bestämt att köra det till jag kommer till Stockholm nästa vecka och där växla upp lite. Men här lite extra kärlek för baksidan mellan övningarna. På med flossen hårt, massera lite och sedan,

Lite utfall och provocera lite olika vinklar. Jag gör det idag för jag kände mig lite trött och krampkänning i ena baksidan, då den fått jobba lite. Så trycker 2-3 omgångar med flossen för att få den att släppa och slappna av.

Inte helt rätt golfklädsel kanske, men i alla fall en skön sväng till rangen även idag. Alltså denna utsikt är rätt cool, kontrasten mellan det gröna och bergen.

Det finns även en 18håls bana i byn som jag inte spelat, men som ska vara väldigt fin.