Från berg till hav

Prognosen i Engelberg visade regn/snöfall kommande 3 dagarna, så bestämde mig igår kväll för att dra till Monaco för att förhoppningsvis kanske få lite sol och bad. Så tidigt imorse drog jag från Engelberg, hade klockan på 04, med målet att kunna äta frukost på stranden. Ibland är jag lite konstig att jag självmant väljer att dra mitt i natten typ, men kände bara inte för att köra bort en dag i bilen och dom tiderna så rullar det på ganska bra på vägarna också. Så enligt plan, rulla jag in i ett soligt Monaco och kunde sitta på stranden och njuta av en frukost. Vilken tid jag rulla in behöver jag kanske inte nämna, det flöt helt enkelt på ganska fint på dom tomma Italienska motorvägarna. Sträckan Milano-Alessandria och vidare ner längs kusten bort mot Monaco är en av mina favoritvägar, väldigt fin och skön väg att köra. Först spikrak och sedan härligt svepande kurvor hela kuststräckan.

Under dagen tänkte jag först, fasen man bord gå upp så där tidigt jämt, man hinner ju med rätt mycket alltså. Så där fylld av energi och taggad. Sedan lagom efter lunch kom smockan och jag blev brutalt trött och insåg snabbt att det kanske ändå inte är en sån bra idé. Jag måste nog ändå ha mina 8h sömn. En dryg timmes powernap på stranden, gjorde dock susen både för brännan och energinivån. Premiärbbadet i havet glömdes dock bort, så det är något för morgondagen.


Alltså, ganska cool bild. Jag satt och skulle fota stranden, då helt plötsligt ett gäng fåglar flyger in framför mig. Snyggt!