En sista smak av vinter

Blev faktiskt inget bad i Monaco, satt nere vid vattnet igår, men vädret var inte så tilltalande. Så la det lite på is för den här gången.

Nu är jag tillbaka i Engelberg, för att vara i slagläge för att få någon mer dag med åkning. För det är lite sjukt här igen, är ändå slutet av April, men ändå fortsätter det kräksnöa hela vägen ner i byn. Även om jag känner mig rätt nöjd med vinter nu, vilket jag kände desto tydligare när jag var nere i Monaco, så kan jag inte låta bli att tycka det är rätt mysigt med all snö också.

Lyckades hålla planen att träna lite lugnare dagarna i Monaco, men idag när jag var tillbaka på gymmet i Engelberg var planen att blåsa ur och se hur det kändes. Man kan säga att det kändes, men fick ändå bra svar att kroppen mådde bra. Jag körde några jobbiga cirklar, och försökte trycka upp pulsen så gott jag kunde. Otrevlig, jobbigt men också skönt. Fick dock lite ångestkänslor när jag tänkte att detta är bara var en provsmak av vad som snart kommer på gymmet i Stockholm kommande veckor.

Jag körde rätt mkt olika saker idag men det jag nämnde om cirklar, var att jag bla körde 4 övningar, där jag körde 30 sec på varje och tog 30 sec vila och så rullade jag igenom dom 2 varv innan jag bytte övningarna lite. Skönt att ha någon tyngre, någon som driver pulsen lite mer och blanda dom lite.


Ähh det här ser väl lite för kallt ut.

Bra grönska länga vägarna

Tillbaka i Engelberg och häng på Lodgen, kortspel och kaffe, med snön vräkandes utanför.

Rotationer

Även här rotationer där jag kör 4st ”sträck” utöver 1:an, tänk sträcket ni ser gå genom i linje med det och så långt bort jag kommer. Sedan samma över 2, 3 och tillslut 6. Innan jag byter sida och samma på vänster.

Kan man få för mkt av snöbilder;)