Djupaste!

Var länge sedan jag skratta så mycket på skidorna som när jag var uppe och åkte idag, jag åkte nog runt och småfnissa för mig själv och med gänget i 2-3h. Så med andra ord var det rätt bra, men först tillbaka något steg.

Det har ju tokdumpat senaste dagarna och skulle fortsätta hela dagen. Så jag kände ingen vidare stress, utan gick upp tog en frulle, chilla och drog sedan till gymmet för att få jobbet gjort. Att dunka av ett bra träningspass och ta hand om kroppen. Jag checka in på gymmet lagom tills liften öppna upp vid 10-tiden, när sedan meddelande och filmer började dunka in typ 30 min efter så började jag känna mig lite lätt stressad. Även om man aldrig riktigt litar på hetsen, är ju ofta för att just göra dig stressad du får det. Men det stod i stil med, ”klart djupaste ever”, ”fuck Japan” osv…. Men jag kände ändå att det var läge att vara effektiv och sedan rulla hem och på med skidprylarna. För jag blev bara tvungen att se om det var så bra som dom skrev.

När jag sedan kom upp vid 12 tiden möttes man av stora leenden och ett snöigt gäng. Det visade sig även stämma det dom skrivit och jag var glad att jag drog upp. Det kan ha varit det djupaste jag åkt i, det var så mycket snö så det inte gick att typ ta sig neråt. Du sjönk ner till midjan och stundtals upp mot bröstet och sedan tog det tvärstopp. Sikten var väldigt begränsad så låg bredvid pisterna och mjölka åkning. Så lugn åkning och svårt att åka, men så bissart och roligt.

Men snön var så lätt så man sjönk igenom och åkte på all snö som kommit som, låg lätt 1 meter där uppe, och det bara fortsatte komma mer snö under dagen. Summerat en galen dag!

Imorgon spricker det upp, det kommer bli fint, men det kommer komma mycket folk och med all snö som har kommit så kommer det vara farligt på sina håll. Så kommer bli en piano dag och fortsätta lite som vi gjorde idag, mindre åk närmare pisterna. Kanske fota lite med Enander och mest njuta av solsken.

Nu håller jag på att packa och städa, hoppar in i bilen imorgon eftermiddag och dra norrut, mot Stockholm.

28:e April är ett bra datum, boka in det till nästa år, vi hade lika bra avslutning här ifjol. Kolla här.

På väg till gymmet och lätt chockad över mängderna som lagt sig nere i byn.

På väg till gymmet blev jag tvungen att ta en snabb tur in i dalen och fota lite, samt känna av vädret och all snö. Lika galet med snö det var, lika halt var det på dom små vägarna.


Upp med telefonen och läsa allt man blev bombad med….. Streeeeeeeeess;)

Hem, kasta i mig en lunch stående. Något jag är bra på är att äta fruktansvärt fort och byta om extremt snabbt, så ingen tid till spillo, haha.

Glömde minneskort i kameran, så några Iphone skott fick rädda dagen.

När det är brottom är det lika bra att ta kaffe on the go. Bättre att njuta i dom 20min det tar att ta sig upp.

Åkte mest med Skottarn och Larsa.

Haha, skottarn körde fast kan man säga. Kompis som man är valde man fota och filma istället för att hjälpa till.

Larsa glad och snöig, samt lite nöjd att den där blixtvisiten och biljetten som bokades på prognos i onsdags morse från Stockholm nog var helt klart värt pengarna.