Magisk avslutning

Snabba ryck, sitter i Stockholm och kom precis hit efter en fin nattkörning från Engelberg. Planen som så många ggr var att stanna längs vägen i Tyskland, men i slutändan blev det inte så. Skönt att va framme i alla fall.

Tillbaka till igår. Vilken jäkla magisk dag det blev. Ett perfekt avslut på säsongen, för igår var garanterat sista dagen på skidor på ett tag. Jag tror bilderna nedan får tala för sig själv. Jag körde halvdag innan jag kände mig klar och drog ner, sista piståket ner och känslan när jag gick tillbaka mot lägenheten var rätt skön. Kändes som jag stämpla ut med en sjukt positiv känsla i kroppen.

Sedan ska jag inte säga att det var lätt att lämna Engelberg, jag hade ganska stor seperationsångest att lämna byn och framför allt alla kompisar. Inte så att vi inte kommer ses, eller att jag inte kommer dit på länge. Men mer känslan ni vet, när man känner att en period är slut så tydligt och det blir så sjukt vemodigt.

Jag har även mått så bra i Engelberg på slutet, allt har känts väldigt tryggt för mig. Ett tajt och stort gäng som hänger, där Ski Lodge är som en stor familj för mig. Vilket jag har uppskattat och är väldigt tacksam för. Så det och glädjen kring skidåkningen kommer jag sakna lite när man nu kommer till storstan.

Jag gillar kontraster om omväxling, men att sitta här och äta frukost med alla dessa vita mäktiga berg runt omkring är svårslaget. Gillar även reflektionen jag upptäckte i svenskt tenn underlägget, äntligen kommer dom till bra användning;)

crispig morgon.

I liften med blickarna upp mot Laub

En dag med mer leenden och skratt.

Körde med dessa två, Piers och Skottarn, samt Oskar som fota oss. Så lite av en jobbdag, men med Oskar är det alltid väldigt relax och ges alltid utrymme till att köra en hel del också.

Alltså, är svårt att beskriva snömängden, men ni ser nog. Här Piers. Jag tycker det även är kul att köra foto med Oskar, då kan jag ta rygg på honom också, skjuta över axeln och få lite sköna bilder.

En till på Piers jag tog, detta ljuset med snön är magiskt.

Skottarn, eller Jonas som jag kanske borde skriva oftare.

Och här en bild på mig från Oskar. Nästan lite T-rex armar på mig, men tror mer att jag försöker hålla mig flytande och se någonting.

På väg ner efter en fin förmiddag.

En sista kaffe och lite farväl från Lodgen för denna vinter.

In i bilen och redo med kaffet. Jag gillar ju köra med riktigt kopp i bilen, bättre känsla en alla äckliga take away koppar.

Jag sa till mig själv att jag verkligen skulle stanna när jag blev trött, men det gick fint hela vägen till Puttgarden där jag fick sova 45min. Sedan tog jag mig en bit in i Sverige där jag powernapa 2h. Sjukt otrevligt att vakna kall och sliten i bilen efter det. Planen med hotell brann alltså inne.

Stockholm

Har ju varit mkt snack om dåligt väder, det ser det ju inte ut som, haha, det där kommer jag få äta upp i veckan.