Resan satte sina spår

Borde kanske nämna det, så jag inte målar upp mig själv som en supermänniska. Men jag klarade leva typ fram till runt 14-tiden igår, sedan slog släggan ner mig och jag däcka hemma några timmar, innan jag tog mig upp och kunde handla middag, få i mig lite mat hemma innan jag gick och la mig igen. Med andra ord, skidåkning och 190mil i bil satte sina spår på mig, mer än jag trodde. Men idag vakna jag tidigt och utvilad, så allt lugnt.

Tillbaka i stan och jag hade planer att fixa med en del saker idag efter träningen idag, men jag hade helt missat att det var mega röd dag idag, och det mesta var stängt. Så ändrade planer och typ bara kaffehäng, inte fel det heller.

Vilket fall skönt att vara tillbaka på Nordic Wellness och köra med delar av träningsgänget igen, är ju roligare att träna tillsammans. Vi är ett mindre gäng nu i början men kommer fylla på mer och mer ju längre maj går. Om jag inte har träningsvärk imorgon är det konstigt, blev lite av en rivstart idag, med mer ben än jag kört på slutet.

Stockholm chocka mig lite med sitt fina vårväder. Jag drog en tur direkt ut till Saltis igår på förmiddagen, då jag fortsatt hade lite energi i kroppen. Jag hälsa på mamma och pappa. Pappa har opererat knät, eller bytt knä för någon dag sedan, så ville säga hej. Jag ser tendenser vart jag fått min träningsvilja och fokus ifrån, han var redan i lättare träning där hemma och målet var tydligt att vara tillbaka i tillräckligt starkt skick när båten ligger i vattnet om några veckor. Det gillar man att se!… Just det, jag glömde erbjuda att jag kan ta han om båten så länge, så det inte är något stress med det. Det ska jag säga till nästa gång, haha.

Idag var ingen tidig morgon, utan samling vid 10-tiden. Dock väldigt tomma gator när man gick dit, men med detta väder rätt härligt och uppfriskande.

Middagstips, något jag kört en del på slutet. Sötpotatis i ugn, där jag även körde in broccoli som jag stekt och kyckling som jag stekt yta på. Toppa med lite feta på.

Sedan lite avocado och tomater vid sidan av. Relativt enkelt och snabbt, jag orka till och med dra ihop det megatrött igår. Det ser lite torrt ut utan sås.

Tillbaka i stan och tillbaka på fotboll. Sjukt spännande och svängig match ikväll med sina 3-3. Efter en sen kvittering i 92:a min, är jag rätt hes för tillfället. Svårt att prata just nu.

Hemåt samtidigt som solen går ner över takåsarna