Tillbaka i Barca

Nu minns jag hur det känns att vara tillbaka i sommarträningen på allvar, eller hur det känns att rivstarta. Trotts att jag kört på rätt bra senaste tiden, så sitter med väldigt bra träningsvärk och min gångstil skulle jag vilja beskriva som aningen stel, lite bredbent och inte så smidig idag.

Det komiska är att jag skrivit hur jag ska vara i Stockholm och dra igång träningen, så sitter jag i skrivande stund i Barcelona igen. Är här bara över dagen och flyger tillbaka imorgon bitti, så missar en dags träning pga detta. Det löser jag att ta igen och är ju inte så att jag inte tränat eller tränar när jag är iväg, men är mer rutinerna och rytmen jag vill få in med att köra med gänget varje morgon samma tid och fokus ligger på det. Det värsta är att nästa vecka kommer störas lite också då jag måste upp till Östersund för fystester, men då har jag för övrigt lyckats klämma in Fäviken på samma gång. Så det ser jag sjukt fram emot.

Man äter ju en del ägg, eller jag har ätit sjukt mkt ägg tillbaka, så har lite problem med att äta just kokta ägg. Jag har dock hittat mitt sätt att uppskatta det igen, men dom måste vara perfekta. Så kör en hel kartong i Sous Vide 66 grader 45-60min, sedan in i kylen. När man sedan plockar ut dom, så trillar typ skalet av. Ägget håller ihop, men invändigt riktigt löst och krämigt, så man kan typ suga i sig hela ägget i ett svep… Det till skillnad mot SAS Lounge, där dom imorse hade ägg dom kokat i säkert 30min och såg gröna ut. Fick kväljningar att att jobba i mig tre ägg, men visste jag behövde det.

Efter träningen igår hann jag vidare till mer träning, golfen. Jag var och testa lite klubbor, ska köpa nya då mina klubbor blev stulna under vintern. Testa Ping i200 järn som gick väldigt bra. Så står mellan dom och Taylormade M2. Några tips här?

Känslan när man bokat lite för tidig flight och är uppe mitt i natten…. Kan ha skrivit exakt detta tidigare, men att gå upp tidigt är ju enbart inställningsfråga, man får inte tänka efter en sekund utan bara upp direkt när klockan ringer och köra, när man väl sitter med en kaffe i handen kan man slappna av och känna efter lite.

Arlanda Express 04.35, fortfarande ingen kaffe i handen, så lite panikkänsla

Second breakfast i Munchen. När man reser mycket är guldkort så sjukt mkt värt, att kunna checka in smidigt, gå fasttrack och tillgång till Loungerna för att kunna gå in och få sig lite ok påfyllning, eller framför allt gratis. Det mesta annars är skit och kostar för mkt.

Barcelona och faktiskt rätt tråkigt väder.

Så första stoppet fick bli tillbaka här, för att köpa hem lite mer kaffe. Ni minns det nog från förra besöket.


Bor på detta hotell denna gång. Hade tänkt njuta några timmar vid poolen innan jag ska iväg, men dom planerna sket sig pga vädret kan man säga.

Ligger i samma område som sist, men jag ville testa ett nytt, men med ungefär lika bra rooftop terrass. Dock inget bad denna gång.

Lite lätt frusen under tak fick det bli någon timme med datorn istället.

Vet inte om ni ser, men barnen som spelar fotboll. Ser ut som en skola som har plan på taket. Med dom där tajta utrymmena, inte råd att lägga höjdbollar, inte konstigt att dom lära sig rulla boll.