Förlänger med Atomic

München flygplats, mellanlandning och på väg upp norrut igen. 1 timme försening, sånt är ju alltid lika tråkigt, men då han jag få upp det här istället.

Kan börja först med en rolig nyhet som blev klar i veckan. Då jag skrev på kontraktet för två år till med Atomic. Det samarbetet är jag väldigt glad att vi kan fortsätta med. Atomic är nog den mest professionella skidmärke jag jobbat med hittills, det är konstant utveckling och hårt slit där bakom. Jag är även stolt att tillhöra ett sånt framgångsrikt team. Så med den fortsatta supporten i ryggen känner jag mig trygg inför kommande två år. För det är två superspännande säsonger som kommer upp, nästa år OS i Pyeongchang och sedan följer VM på hemmaplan i Åre. Wow, det blir man lite taggad av att tänka på.

Jag hade nog inget mer att skriva nu… Så håller tummarna att kunna lyfta snart mot Stockholm

#WEARESKIING foto: Jonas Ericsson från St Moritz, kommande två år tar vi det hela vägen va;)

Ute på stan på uppdrag och riktigt skitväder igår i Barca. Paraply hade man ju inte med sig.

En väldigt sen lunch vid 17-tiden som senare även fick bli middag. Tillbaka på Cerveseria Catalana för lite mer Tapas. Här en tosk med padrones.

Den här skinkan.


Tillbaka på hotellet och solen började bryta fram, så fick njuta av någon timme där uppe i kvällssolen. Inget bad dock som man kan tro här.

Så satt och läste en bok och njöt av en kallpressad juice.


Upp i luften igen

Hej då Barca för denna gång.