Custom fitting

Lite peppad av förmiddagens aktivitet. Jag var nämligen och körde en custom fitting och fixa ett helt nytt golfset, järn, driver, hybrid, wedgar, putter, bag osv. Var så sjukt mycket val så var helt slut när jag lämnade. Även om jag hitta allt jag behövde så lämna jag lite tomhänt då mycket var beställningsvara så mina planer på en runda i helgen brann inne kan man säga. Det var lite besvikelse, trodde jag skulle få med allt hem.

Vilket fall, kul att ha allt på ingång. Slutade med att jag körde vidare på fjolårets klubbor jag gilla, Taylormade M2, med en M1 driver. Körde lite justeringar och bytte lite skaft och grepp, så lite ändringar jämfört med ifjol. Så nu hoppas jag på en bra utveckling, hänger ju allt i materialet, eller;)

Annars skönt med helg, även om jag missade en träningsdag i onsdags, så kände jag mig lite trött i kroppen från ganska hård träning och resa.

Man kan ju inte klaga på vädret som Stockholm bjudit på senaste veckan, ganska härligt, känns som jag tajmat ganska bra.

Jag har en stor störning, jag är ofta lite för tidig. Idag hade jag tid bokad 10.00, så jag ville ju inte var sen utan vara där i god tid. Det slutade med att jag stod själv på parkeringen utanför Dormy 9.30, ända problemet att dom öppna först 10.00. Så ganska tråkig och onödig väntan.

Kul att stå och mata framför datorn och få lite bra info. Blev dock en hel del slag, så rätt trött efter.


Alltså denna golfhets, var kommer den ifrån. Jag drog ju igång ifjol efter långt uppehåll och tyckte det var så jäkla kul och när jag väl gör saker vill jag göra det bra, så nu ska jag försöka bli ”bra” i sommar. Jag saknar ju bolltalang, så jag får slita, så ni får inte tro att jag är bra eller så bara för det visas mycket golf. En anledning att golfen är så kul, ett grymt sätt och aktivitet att hänga med polare, social sport.

Hitta en snygg vattentät bag.

M1 som kändes fin och har en del justeringar att göra.

Tråkigt bara att bagen ser ut så här, lite svårt att spela med enbart detta… Ni får inte tro att något är sponsrat bara för jag visar allt, jag är bara nöjd, peppad och glad. Jag älskar sportprylar, vem gör inte det. Jag ska dock vara ärlig att jag hade hoppats få lite rabatt när man köpte så sjukt mkt prylar på en och samma gång, men det fick jag tyvärr inte, dock fick jag sjukt bra service. Så där av kan jag rekommendera Dormy i Arninge ändå.

En annan rolig leverans. Jag fick ju ett par grymma sneakers i vintras, mina vattentäta som jag skrivit en del om. Jag var så nöjd med dom så jag nu la en beställning från sommarkollektionen, två ganska lika och sjukt snygga.


Som sagt vädret är rätt härligt. Tog en promenad över Västerbron och ut på Långholmen i torsdags på väg till en middag i Hornstull, kände det var lite fotoläge så där av härligt att gå sista biten.


Sommar och grillsäsongen är igång, det gillar man ju. En fin Entrecote med rätt bra med salt på, den bästa kryddan som räcker hela vägen.