En vända till Östersund

Imorse flög jag upp till Östersund… Alltså min Maj månad bara flyger iväg av resor. Jag längtar lite efter att få vara på ett och samma ställe en längre period och jag trodde det skulle bli nu i början av maj, men icke, resandet bara fortsätter. Detta var dock en planerad resa med blandad nytta med nöjd.

Nytta är att vi har fystester med laget här upp under två dagar. Jag väljer dock att skjuta några av maxtesterna framåt, då jag är inne i en period där jag sakta men säkert bygger upp mitt knä som jag nämnt tidigare. Jag är nära att vara tillbaka fullt men som jag sagt tar det i mitt tempo, och vill inte riktigt maxbelasta det helt ännu. Som sagt inget stor grej, mer att jag förebygger och spelar smart. Så jag gör inga riktiga stordåd här uppe, utan skapar mer närvaro.

Nöjet med resan är att jag som sagt har en bokning på Fäviken imorgon, med en övernattning där. Sjukt peppad på detta, att få uppleva och testa maten. Det är dock lite roligt, att jag ska dit helt ensam. En sen bokning och lite extra hjälp kring det, så där av fanns det inte utrymme till sällskap. Jag tycker dock det är lite roligt och spännande att göra det själv, jag ska dit med 100% fokus på maten och upplevelsen. Ett ganska bra sätt att runda av ett fystest på också. Så på torsdag kommer ni få en bra update därifrån.

Jag har för övrigt varit lite dålig att fota från senaste dagarna, särskilt träning, ni kommer dock få nog med det i sommar ändå så försöker hitta annat att visa, dock glömmer jag av mig lite. Vilket fall lite blandar från senaste två dagarna.

När man alltid har kameran på sig så fångar man ibland roliga saker, som denna när jag står i rulltrappan, ser ljuset och sedan texten i trappan som är lite roligt. Så ser bilden som sedan blir lite intressant.

Söndags kväll och födelsedags häng för Johan med burgare och öl på flippin, där vi blev ett bra gäng från Engelberg-crewet som hänger i Stockholm nu. Vilket fall, här Johan och Sandy, båda sjukt duktiga fotografer, så blev som vanligt en del kamerasnack och klämmande på varandras kameror, haha, härligt.

Kom ut och möttes av att bilen såg ut så här. Ser ni fläckarna, som även var på hela huven och andra sidan. Såg ut som den stått under en byggarbetsplats, där någon blandat betong ovanför. Eller en fågelfamilj där alla hade käkat något riktigt dåligt, tror det var det senare. Allt gick dock bort, så kunde slappna av och fortsätta måndagen i lugnt tempo.

Tidig morgon och flyg från Bromma. Väldigt smidigt med en taxi 15-20 min ut dit alltså.

Östersund och sjukt svängigt väder hela dagen.

Ena minuten snöstorm och andra solsken och så höll det typ på hela dagen.

Men när det väl sprack upp var det väldigt fint… Spana in denna utsikt!

Hemma hos Casa Olsson, där det bjöds på enorma mängder Entrecote ikväll. Tack för den.

Hans och Maria, har flyttat in i ett nytt väldigt fint hus. Man blir fasen avundsjuk, på ytorna i ett hus och köket. Drömmen är ett sjukt stort kök, och även ett hus, även om det inte är så aktuellt just nu.

På väg tillbaka och lite nostalgi när man rullar förbi Järpen, där man bott fyra år under skidgymnasium-tiden.