Chef’s Table Fäviken

Igår kväll var magiskt, jag är lite tagen av upplevelsen på Fäviken. Jag fick sitta inne i köket och äta och följa allt arbete där inne under kvällen. Sjukt spännande och kul att se fokuset som var där inne. Jag kände igen mig från tävlingssituation från mig själv. Man är avslappnad glad och nästa sekund är det fullt påslag för att prestera för allt ska sitta. Så gick det fram och tillbaka under kvällen.

Jag satt och njöt av maten, iakttog, fick berättat mestadels av Maguns allt bakom rätterna. Det var konst och jag satt mitt i det, det kan inte bli mycket bättre.

Det jag följde med mest spänning va tillagningen av köttet, den kommer jag köra själv hemma och försöka mig på, och blir en lite hemlighet jag tar med mig;)

Idag fick jag även rundtur bland alla byggnader och lokaler, från prepkök, jordkällaren, odlingarna på marken osv. Det är sånt fascinerande jobba bakom, som när man hör gör allt ännu coolare. Om jag inte hörde fel så är det 50 heltidsanställda, det var 10-13 pers kockar inne i käket igår. Så det är på riktigt.

Tack för en magisk upplevelse. Nedan har jag ett gäng härliga bilder, men har även fler, så slänger upp ett till inlägg från dagens frulle och förmiddag. Ni får njuta av bilderna nedan, jag hann inte fota allt, mycket var mening att äta direkt när det kom ut och ibland bara skönt att njuta av maten. Men här är dom flesta av dom över 20 serveringar som kom ut.