Fäviken frukost och assault bike

Först var det inte meningen med att jag skulle sova över på Fäviken men jag hade lite tur och kanske fick lite extra hjälp, men dagarna innan kom det upp en avbokning och jag kunde ta ett rum, vilket jag var väldigt glad för. För jag hade hört rykten om en magisk frukost. Man älskar ju frukost, är ju mysigaste måltiden på dagen, så var faktiskt sjukt spänd på den idag.

Den serverades först kl 09.00, så när jag vaknade började jag dagen med en promenad ner till vattnet där jag låg i morgonsolen typ 30min och njöt och reflektera, sjukt avkopplande. Sedan upp och äta frukost innan jag lämnade, och den var väldigt fin, precis som många hade lovat. Jag blev faktiskt även mätt så jag inte orka allt, är ju ett plus också, haha.

Summerat ett häftigt dygn och glad jag tog chansen att åka dit även om jag var själv. Under fördrink och kaffet efter hade jag även chans att träffa och snacka med lite andra gäster, som alla kommit långväga från USA och England enbart för att äta. Jag är ibland lite blyg och inte den bästa att surra med folk jag inte känner sedan innan, så bra träning och lite utanför komfortzon att hoppa in själv och mingla med nya ansikten.

Nu sitter jag på Östersund flygplats, men typ snart 2 h försening som mycket väl kan bli längre. Så glad jag har en skön morgon i kroppen med mycket positiv energi i mig, så jag inte störs av en sådan sak… Dock ett problem, det ställer till väldigt mycket med mina träningsplaner då jag hade ett pass bokat i eftermiddag. Kom igen nu, BRA, skicka upp ett plan och kör ner mig till Bromma;)


Jag hann med en sväng till Åre igår för att äta lunch och köra ett fint träningspass tillsammans med Helena. Härligt att träffa henne och skönt att pumpa ur kroppen innan en rejäll middag. Vi körde lite ben och sedan en cirkel med rejält flås. Här var tre övningar vi körde. Avslutade sedan passet med 10secx20x 6 max på en assault bike. Har faktiskt aldrig testat den tidigare, sjukt jobbig redskap som fick hjärtat att snurra i max.

Annars var Sats på Holiday ett fint gym med stora ytor på i Åre.