Snart Surf igen

Söndag morgon och rätt lugnt tempo. Jag började precis att packa lite lätt för imorgon, eller snarare packa upp och sitta och kolla på nya brädan. Blev ju bestulen på alla mina brädor under vintern, hade samlat på mig 3 st rätt fina brädor. Så i veckan gjorde jag en beställning från Surfer på en ny bräda. När jag fick den i fredags blev jag så sjukt peppad, den såg grymt fin ut i shapen. En Haydenshapes, Plunder, 6,2. Ska bli kul att testa snart.

För på måndag eftermiddag flyger vi ett gäng kompisar till Bali, där jag ska vara i nästan 14 dagar. Även om jag kommer ha svårt, så ska jag försöka ta näst intill semester när vi är där. Max trycka 2 pass per vecka med styrka, annars surfa i massor och ha kul.

Jag har varit på Bali typ 4 ggr innan, runt 2006-2008 och senaste 2013 tror jag, så känner till ön, även om det hänt extremt mycket senaste tiden. Det exploateras snabbt på ön, det mesta inte till det positiva om man ser till surfet, men ökar livskvaliten vid sidan av. Så ska bli intressant att komma tillbaka och se hur allt ser ut nu.

För att hitta lite bilder gick jag igenom från Maldiverna ifjol, alltså vilket jäkla paradis det var för surfingen. Jag inser att jag måste tillbaka dit. Jag tror jag aldrig utvecklats så mycket som under dom 8-9 dagarna då vi hade en våg precis utanför resorten, där man även kunde få grym feedback på sin surf med bilder vilka jag typ aldrig sett innan. Det är ju dock lite dyrt med boende på öarna där, men helt klart värt det. Så räkna inte med dessa bilder nu. Är ofta rätt svårt att få till action bilder då bryten ofta ligger lite längre ut från stranden.

Haha apropå feedback, så var det en kille som jag lärde känna på Maldiverna ifjol som var riktigt härlig, han hade surfat i knappt 1 år sedan första gången och hade blivit grymt bra. Men han hade lagt hela det året att resa runt och bara surfa och var även den som var ute mest av oss alla varje dag på Maldiverna. Så lite skönt att veta, att om jag bara hade mer tid att lägga så skulle man kanske bli bra. I alla fall, han sa en dag till mig på ett snällt sätt, ”Hey Man, you have extremely wide stance, you have to bend your legs”. Jag fällde nästan uteslutande ryggen. Så efter det förstod jag bättre och fick det att funka mycket bättre och som ni ser på bilderna så böjer jag på benen och inte står lika brett.