Packad och klar

Är på Arlanda och lyfter snart mot Frankfurt, Singapore och vidare till Bali. Sjukt peppad!

Hann med en träning under förmiddagen. Jag skulle tipsa er som inte följer mig på Instagram och kollar mina storys, där kommer jag framåt försöka dela mkt rörligt från träningen med inspiration så in där och kolla. Idag var vi ute i Vasaparken och körde snabbhet. Skönt att springa ur benen innan resa. Sedan var det hem packa, förberedda, städade och något sista minuten köp innan jag kunde dra mot Arlanda. Nu är jag redo och har med allt tror jag.

Alltså, all dessa elektronik kan få mug galen. Sladda och laddning. Nu var det, kameror, go pro, drönare osv som skulle göras redo.

Jag använder inte go pro så mkt, främst för jag hatar alla tillbehör, samlar lätt på sig så sjukt mkt man inte använder.

Satt och drack morgonkaffet när jag möttes av en glad överraskning, Cecilia dök upp på nyhetsmorgon och prata om sin nya bok och mental träning. Jag har faktiskt inte hunnit läsa den själv, men ska så snart jag är tillbaka. Men jag är helt säker på att den är intressant och lärorik, så vill tipsa er om att läsa den.
Mitt sistaminuten köp. Min Panasonic GM5 har varit sliten och gick sönder för någon vecka sedan, så sprang iväg och fixa nya GX800, vilket är efterföljaren. Det ärt kameran jag alltid har in skidjackan och dom lägen där jag inte vill ha Leican. Lite kompakt och grym, ska bli kul att se vad denna går för. Så med till Bali, förutom Go Pro, drönare så finns Sony RX100, denna GX800 och Leican, prylar, prylar.

Hade tänkt packa lätt, typ en weekend bag med surfshort, men jag kan inte. Alla elektronik, träningsprylar och framför allt ett flak Nocco, då fyller det lätt på. Hade tänk ha med två flak, men gick verkligen inte.