Balangan och Uluwatu

Hemma och vänder i lägenheten efter en härlig morgonsurf följt av en långfrukost, som smakar så jäkla gott efter 2h i vattnet. Senaste dagarna har varit ganska intensiva, det är full fart från morgon till kväll med bra tempo men sjukt roligt också. Igår var vi nere på Balangan och Uluwatu, ganska lång körning neråt med mopparna, men sjukt fint där nere också. Fick även testa Uluwatu för första gången, sjukt mycket folk där i solnedgången så var mest ute och hängde och spana in från vattnet, lyckades dock fånga en våg så inte helt lottlöst. Sedan full fart hemåt i mörkret, och i säng för att 5.40 i mörkret rulla ut för en soluppgång session. Man tycker nästan man är lite knäpp, men är ju inte så att man är ensam i vattnet där ute så tidigt, så många andra gör ju precis samma. Dock sjukt värt att få dom där 30-40min då det är mindre folk i vattnet.

Vi har ätit sjukt bra under resan, har verkligen öppnat upp mycket schyssta ställen senaste åren, kul med bra utval och bra häng. Särskilt frukostställena är magiska där även kaffet är bra. Nu är vi även hela gänget här nere, ett 8 manna starkt gäng. Jäkligt kul häng! Vi är Henke, Oskar, Mackan, https://www.instagram.com/simpaseaman/, Simba, Oscar och Jeppe

Dags att dra vidare ut igen för nästa surf, nedan har ni en massa bilder.

Gårdagens frulle och lite gemensamt socialt häng på mobilerna

Oskar och Simpa

Sjukt mycket goda ägggrejer

Smoothie bowl

Henke lagar dings vid poolen

Haha bra häng med hjälmarna på. Henke, Simpa, Oskar och Simba.

Fullfart söderut mot Uluwatu. Mackan och Scherlin

Gillar dessa eller alla man ser, bränner full fart på motorvägen med en stege på ryggen.

Lunch på Balangan

Tryckte en Nocco för lite energi innan surf. Blir en del för att orka med tempot, älskar det.

Balangan

På väg ut i Uluwatu som är ett av dom svåraste och mest kända ställen här på ön. Igår var det dock mindre så kul att testa på, var dock efter mycket grupptryck jag gav vika och hängde på. Var lite skraj att det skulle vara förs svårt, lite stort och sedan svårt att komma in då det är strömmar bortåt och du måste träffa detta hål/grotta för att komma in, allt annat ä klippväggar. Men det var lugnt och vi fixa det bra. Tack Oskar Enander för bilden, snygg!!!

Alltså att sitta ute i solnedgången är rätt magiskt.

Det var nog 100 personer där ute, men lineupen är typ uppdelad på 4-5 sektioner, så fanns ändå utrymme. Bakom mig ser ni den största peaken.

På väg ut imorse med båt mot Airport reefen

Mackan, Jeppe och Jag. Ska erkänna att imorse hade jag tungt, men så fort du är i vattnet är allt glömmt med trötthet.

En bättre våg

Som rensa upp rätt bra på linupen

Soluppgång

En skön duckdive
En av två fina vågor imorse som var väldigt fin och ganska lång, men ser ju ut som ingeting på bild.


Nöjd, klar och trött i armar rygg.

Tillbaka på nästa frukostställe, Corner House.