Semesterkänsla

Senaste dagarna har varit lite lugnare på ett vis, eller snarare vi har rest runt lite mindre och hållit oss mer i området. Lite mer ”riktig” semesterkänsla senaste dagarna då tempot skruvats ner aningen. Vi har hängt och surfat i anslutning till några väldigt sköna beachclubs, Ku De Ta, Potato Head, Finns Beach Club. Ganska fint att surfa och sedan kunna ligga och käka bra mat, ha en pool att kyla av sig i och smoothies i mängder, bra livskvalite på den. För maten och allt som serveras är verkligen grymt. Idag hitta jag även ett skönt crossfit gym bara 500m från där vi surfa, så hann även dra upp och köra av ett 45min intensivt pass där i värmen utan AC… Svar ja, jag svettades något kopiöst;) Jag har som mål att köra 2-3 gympass tiden när jag är här, annars får jag sån sjuk träningsvärk när jag kommer tillbaka.

Helt slut nu, så verkligen dags att sova för att jag orka upp imorgon bitti igen. Än så länge har vi hållit i morgonsurfen alla utom en dag, hade nämligen en lite sen kväll och partaj härom dagen, så då fick bli sovmorgon.

Har även svårt att hitta tid för att blogga, känns som vi typ aldrig är hemma på dagarna och när jag väl är hemma sent på kvällen som nu så är jag helt slut och knappt kan hålla ögonen öppna… Så nu får bilderna tala för sig själv nedan.