Singapore Layover

Bokade medvetet en hemresa med ganska lång tid i Singapore, för jag vet man ganska enkelt kan ta sig in till stan och utforska staden, har gjort det en gång tidigare. Så jag och Jeppe som flyger hem tillsammans landade vid lunchtid och hoppa in ui en taxi in mot Stan, 15min senare klev vi av på första stoppet. Hotel Raffles för att testa en Singapore sling, tydligen stället man ska göra det på. Sedan vidare till ettt shopåingcenter där vi blivit rekommenderade att testa en grymt dumplingställe, så klämde en fin lunch där innan vi drog till Marina Sand Bay och deras rooftop bar Ce La Vi. Där uppe hängde vi och tog det lugnt någon timme innan vi njöt av en bättre middag. Så en hel del mat idag, men perfekt att hinna med Singapore också. Nu är vi tillbaka på flygplatsen och redo att sova bort flygningen hemåt mot Europa.

Nödutgång och raka ben, check!

Lyssnade på Jonas Bonnier på värvet veckan innan jag drog till Bali, bra intervju och direkt efter köpte jag hans senaste bok Helikopterrånet, vilket jag nästan läste ut på resan över. Helikopterrånet, spännande och bra bok, tips!