Sista dagen

Håller på att packa och ska snart ut för sista middagen här på Bali, imorgon flyger jag tyvärr tillbaka mot Sverige, två veckor har gått lite väl fort. Jag skulle lätt kunna dra tillbaka hit eller klämma in 7-10 dagar med mer surf senare i sommar. Jag skulle ju faktiskt kunna hänga här längre utan att träningen blir lidande om jag skulle planera lite bättre. Köra morgonsurf, sedan frulle och ett bra tränings förmiddag, sedan vila och lugnt med en fin kvällsurf. Finns ju bra gym, bra boende och mat. Det måste lösas. Det har i alla fall varit en magisk resa med grymt gäng. Jag är dock lite sliten så ska bli skönt att komma hem och få vila upp sig. Kan liksom inte surfa lagom;) Hahaha, höll även på att bränna flygresan, trodde jag flög på kvällen så hade planerat en fullspäckad Söndag imorn innan flygresan, men nu i sista sekund märke jag att det faktiskt var på morgonen vi flög, var Jeppe som gick in och kolla. Tack där!

Jag vet jag redan har skrivit det innan men måste säga det igen, alltså maten här har fasen levererat, vi har fortsatt äta grym mat mellan surfen. För frukost skulle jag tipsa om, Corner House, Sisterfield, Hungry Bird. Lunch, Ku de Ta, Potato Head, Finns. Middag, Sarong, Nook, Bistro, KILN, Mama son.

Surfen summerar jag som helt ok, vågorna har skiftat från stort till mindre men varit en hel del vind och stök och inte så cleant. Har varit mycket fight och lite betalt, som så ofta, men har fått några riktigt fina åk och det roliga är att dom kan man leva länge på. Som igår var jag ute och kämpa i över timmen, allt gick fel, var typ sugen att kasta brädan upp på stranden. Men sen tar jag en våg och direkt glömmer man all negativa tankar, utan glider in mot stranden med ett stort smile på läpparna. En av dom största utmaningarna här är ju att det är mycket folk i vattnet, det är ju främst därför man inte får så många vågor. Alltid någon som tar den för dig, så sjukt frustrerande.

För er som ska hit framåt så kan jag som sagt även rekommendera där vi bott, Duur apartment, som ni ser på bilderna ett schysst ställe som ligger lite avskiljt bara 3-400 m från huvudgatan häri Seminyak.


Ok en i gruppen jobbar med 110 faktor… På bilden nedan kan ni nog gissa vem;)

Kan det vara Jeppe längst till vänster;)

Lunch på Potatohead


Magisk ljus på väg ut för kvällssurf på Berawa


Mackan leverar på vågen utanför Finns Beachclub

På Finns där vi sedan kunde köra middag och slappna av efter surfen


Mackan och Caroline