Tillbaka med gänget

När man varit på resa och haft det väldigt bra är det alltid lite omställning att komma tillbaka till vardagen, även om min vardag inte innebär kontor och slit, men man kan ju ändå få lite bakiskänsla. Igår när jag landa i Stockholm kände jag verkligen så, saknade direkt hänget på Bali och enkelheten där, men det går ju även över rätt snabbt och man kommer in i nya grejer direkt.

Så imorse var det väldigt kul att möta upp med träningsgänget och Andreas och kicka igång sommarsäsongen på allvar. Vi var ett 9 manna starkt gäng som körde träning i ett kyligt och regnigt Vasaparken imorse. Vi har ju kört tillsammans nåt år nu, så är bra sammanhållning på gänget och alltid kul att träffa alla som kommer tillbaka från säsongen. Gänget består ju enbart av hockeyspelare och sedan jag och Helena, Matildas lillesyrra, som täcker upp för alpint.

Jag har ju alltid lite ångest när jag kommer tillbaka som nu efter semester och kört mindre träning en period, att jag ska ha tappat och ligga efter i träningen mot vissa andra som kört på. Vet att det inte är någon stress, men kan ändå inte låta bli, vilket även dom andra vet och pikar mig en del med. Dock skratta vi också åt det, min säsong drar igång i November så är ju långt ifrån stress att komma i form. I form vilket jag i och för sig redan känner mig nu, där tycker jag man blir bättre och bättre för varje säsong att inte tappa under vintern. Utan kan komma tillbaka där man lämna för att därifrån kunna ta det ytterligare någon nivå…

Ok, nu måste jag sluta skriva. Orden flyger fram och tillbaka i huvudet och jag känner mig helt yr… Anledning till det, vakna 04 imorse och kunde inte somna om, Jetlag. Så satte mig och beta av mailkorgen som jag inte öppnat på typ 2 veckor på Bali, läste slut boken jag inte hann avsluta på flyget, sedan åt frulle och drog på träning vid 09 tiden. Så inte helt konstigt jag måste lämna in snart nu.

Börjar bli skönt sommarljust ute, tror jag tog den här bilden vid 05:30. Kaffe, rödbetsjuice och datorn.

Som sagt, läste ut sista biten ur helikopterrånet. Spännande och bra bok, vill veta mer om det nu. Har ju hört P3 dokumentär om det också, men vill ha nåt mer.

Vasaparken och tunga ben mot slutet av passet.

Tog sedan säsongens första goldrunda med Hulström och Ryno, 9 regniga och lite grisiga hål ute på Brollsta.

Ibland imponerar jag lite på mig själv. Stod på affären med NOLL inspiration, så bestämde göra en omelett med äggen jag köpte för frulle. Sedan använda jag lite grönsaker jag grilla igår och hade kvar i kylen. Så slängde på broccoli, färnkål, sparris, tomater och toppa sedan med fetaost och Serrano som jag köpte. Enkelt men gott och ser rätt trevligt ut.

Att laga mat själv är betydligt tråkigare, är ju van att alltid varit två, men försöker hålla uppe samma roliga nivå och inte laga tråkig mat för att bara bli mätt. Men bara som sagt svårt med inspirationen ibland. Så bra när man kan improvisera lite bra.