Motordag

Liten lätt besviken känsla i kroppen. Var på derbyt nu under eftermiddagen och förlusten svider, så vi behöver inte prata mer om det. För annars har det varit en fin helg. Lite trött idag bara då det var en 30års fest hos en kompis igår. Bara synd att man ska bli så sliten.

I fredags efter träningen så var jag iväg på en ganska rolig aktivitet. En kompis som jobbar på tidningen Connoisseur bjöd med mig ut till Steninge slott där dom hade motordag för sina kunder. Så dom flesta lyxbilar var uppradade där ute, så man kunde kolla, provköra och mingla runt. Blev ingen provkörning för min del, men kul att bara gå runt och spana in bilarna.

Nina som tog med mig, som tidigare jobbat på Ski Lodge.

Var väldigt fin där ut. Slottet ägs av en privatperson som jag tror bor där ute. Hyfsad gräsmatta att ta hand om.

Var riktigt sugen att provköra Ferrarin, men gick tyvärr inte.

Annars så gilla jag Maserati suv:en skarpt, alltså den bakre av dom två.


Kaffe häng

Med Nina, Helena och John

I lördags samlades vi med Stiftelsen och körde lite frukostmöte. Planerade och bestämde lite kommande aktiveringar.