Golf och familjehäng

Har ju som mål att hinna lira lite golf men är inte så lätt att hinna med så mkt som man vill, och då har jag ändå rätt mkt ledig tid, men är ju så mycket annat man vill hinna med också. Har dock en tävling på Bro Hof nästa vecka så nu måste jag skärpa mig. Igår var jag ute med John Tollin och Matildas pappa Tom. Vi spelade på hans hemmabana, Drottningsholm, som bjöd på väldigt fina förhållanden.

Jag hade tränat ganska hårt pass på morgonen och sedan raka vägen till golfbanan. Så lite lätt att bli lite trött i slutet av rundan, då man som sagt är skakig i benen redan innan man går ut. Igår höll jag typ 12-13 hål och spela ganska fint, sedan tappa jag helt energi och fokus. Så är egentligen mer lagom att efter träning köra 9:e hålare, så kan man göra det oftare och det tar inte så fruktansvärt lång tid.

Efter golfrundan var det sedan grillmiddag i sann Söndagsanda, som det brukar ute hos Rapaport. Jag vet det var måndag, men med ledighet och allt så var det väl typ ”Söndag” ändå. Vilket fall mysigt att hänga med hela gänget, dom betyder väldigt mkt för mig och är glad vi fortfarande hänger så mycket.

Jag och Tom. Greenerna var det jag verkligen tyckte höll hög klass, var kul att putta på.

Bra tajming på bilden.

Hål 18, ett av dom finare!


Tom framför grillen, vet nästan ingen som gillar att grilla mer… Kanske jag men ändå inte;)

Härligt familjehäng

Fina burgare, bra färger!

Känslan när man är lite för hungrig och väntat lite väl länge på mat, haha.