Nya båten!

Lite av en fullspäckad dag. Träning som vanlig imorse, coach var sjukt, så jag fick hoppa in och hålla i träningen för gänget. Saknar självklart Andreas, men tycker det är lite kul också. Så med andra ord dubbelt jobb.

Sedan lunch med grabbarna innan jag körde skyttetrafik ut till Arninge tillsammans med Mattias Guter. Hans frus familj driver ett stenföretag, Svenska Stengruppen, så jag har beställt två bord via dom och där ett nu var klart. Så Mattias nr 2 var snäll kompis och hjälpte mig att hämta och köra hem, men vi fick ta det i två omgångar då allt inte fick plats i första lasset. Även rätt sjukt tungt att bära in en stenskiva modell större. Jag ska visa en bild när jag hunnit få upp det helt. Svenska stengruppen är dock ett tips, om ni ska renovera kök och behöver bänkskiva eller som jag göra ett bord.

Sedan hem klippte middag innan jag insåg att allt med båten var löst så jag ringde över Helena och John för att hänga på en premiärtur. Var dock bara John som kunde, vilket inte bara är bara;) Här någonstans så uppstod en viss set back, då jag nästan ”spräckte” skallen. Jag lyckades sätta huvudet rätt hårt i backluckan på bilen, gjorde jälvigy ont och jag blev lite snurrig , men jag körde vidare och packa klar bilen då helt plötsligt John stirrar på mig. Då hade blodet börja rinna ner i ansiktet utan att jag märkte det. Så upp tvätta av, se om jag skulle behöva sy, men allt verkade lugnt. Så på med en keps och ut mot båten.

Där vi sedan fick en magisk kvällstur, via fjäderholmarna, Djirgårdskanalen och en tur genom stan.

Båten då, jag skulle berätta mer om det förra veckan men är klart först nu… Jag har titta båt hela vintern och varit sugen på en, men hela tiden dragit mig, för då jag inte bor i Stockholm och inte spenderar så mycket tid här mer än nu i Juni och Juli så har jag kännt att det inte riktigt är hållbart. Hur mycket jag än vill så borde jag verkligen inte köpa båt. Har inte tid att lägga i, ta hand om, ta upp, vinterförvara osv. Så för någon vecka sedan så sprang jag på ett grymt upplägg för mig, på en båt jag även spanat på att köpa. Det är en båtklubb där man bli medlem och betalar en viss avgift per år och får använda båt fritt då den är ledig. Heter Agapi Club. Så den tid jag är här under sommaren kan jag nyttja och sedan behöver jag inte tänka på något mer praktiskt kring båten. Sjukt smidigt. Ska även bli kul att testa hur systemet funkar, platstillgång osv. Båtarna som jag är uppsignad på är en Agapi 800, väldigt fin och några steg upp mot förra båten. Bara efter en tur så vill jag typ köpa min egen;) Så nu måste jag hinna köra lite båt också framåt, härligt.

Tack John för sällskapet och att du smällde av så mkt fina bilder på mig. Bra fotograf eller bra kamera, ofta bägge delarna;)

Dagens andra eller tredje tips. Ta en glass på Snö som ligger på Odengatan. Brynt smör glass med lite smak av kola… Helt sjukt god. Man älskae ju brynt smör.

När jag sköljt av fått blodet att sluta rinna så döljde sig ett litet jack bara. Lite öm kommer jag nog dock vara imorn.

Alltså väldigt magisk kväll, blir inte mysigare än att glida runt med båten.